Étterem
2019.09.25. / St. Andrea Restaurant

Készen állsz arra, hogy elveszítsd az osztrigaszüzességedet?

Október 9-én este a St. Andrea éttermébe költözik "a tenger pezsgése" osztrigaágyon tálalva és izgalmas Varros&Co. ...

Étterem
2019.03.26. / methos

Bemutatkozott a “Made in Hungary” Top Gasztronómiai Társulás

Étterem
2019.03.19. / St. Andrea Restaurant

A világhírű nomád séf, a még mindig csak 29 éves Santiago Lastra áprilisban két estén át Budapest vendége

Étterem
2019.03.11. / St. Andrea Restaurant

Bemutatkozott a “Made in Hungary” Top Gasztronómiai Társulás

Étterem
2019.01.10. / St. Andrea Restaurant

BAKANCSLISTA 2019 – ÉTTERMEK

Étterem
2018.11.08. / St. Andrea Restaurant

„SZERETNÉNK LEBONTANI A GÁTAKAT”

Étterem
2018.10.03. / St. Andrea Restaurant

A szilvás gombóc

Étterem
2018.09.07. / St. Andrea Restaurant

HOL EGYÜNK LECSÓT?

Étterem
2018.08.24. / St. Andrea Restaurant

A lecsó és az X-faktor, Barna Ádám

Skybar
2018.06.14. / St. Andrea Restaurant

BUDAPESTI ROOFTOP BÁR, AVAGY KIKAPCSOLÓDÁS A VÁROS TETEJÉN

Étterem
2018.05.22. / St. Andrea Restaurant

SZÉP ÉS OKOS: A ST. ANDREA ÚJ CITROMTARTJA

Étterem
2018.04.04. / St. Andrea Restaurant

24.HU – Attól lehet még valami izgalmas és könnyed, hogy magyaros!

Étterem
2018.02.24. / St. Andrea Restaurant

Barna Ádám az Év Séfje! Mesés díjátadóval indult számunkra az év!

Étterem
2018.02.22. / St. Andrea Restaurant

“ANNYIRA VAGYOK JÓ, AMENNYIRE A CSAPATOM” – BARNA ÁDÁM, AZ ÉV SÉFJE

Étterem
2017.11.24. / St. Andrea Restaurant

Együttműködés a Nespresso-val!

Étterem
2017.03.13. / St. Andrea Restaurant

Kincs, ami van: St. Andrea Wine & Gourmet Bar – interjú Barna Ádámmal

Étterem
2017.02.27. / St. Andrea Restaurant

NESPRESSO ATELIER 2017

Étterem
2016.12.14. / St. Andrea Restaurant

PRESTIGE 2016

Étterem
2016.04.05. / St. Andrea Restaurant

RIPORT A ST. ANDREA WINE & GOURMET BAR-RÓL A CITYTV-BEN

Étterem
2015.11.18. / St. Andrea Restaurant

Gault&Millau: az “év felfedezettje” séfünk, Barna Ádám

"A St. Andrea Restaurant olyan hely, ahol mindent megünneplünk, mindennek megadjuk a módját. Fontos dolog megállni, és ünnepelni. Akár a hétköznapokat is. Kibontani egy üveg champagne-t és koccintani vele. Kényeztetni magunkat egy gyertyafényes vacsorával, egy finom koktéllal. Ezt szeretném mindenkinek átadni és ezt szeretnénk a vendégek felé közvetíteni. Az élet nem csak kihívás, hanem sok-sok boldog pillanat. Ezt azonban csak akkor tudjuk megélni igazán, ha megállunk és megünnepeljük.”

M190.4,27.7c0,0.7-0.2,1.1-0.7,1.5c-0.2,0.1-0.3,0.5-0.5,0.7c-0.8,0.7-1.7,1.5-2.5,2.2c0,0-0.1,0.1-0.1,0.1 c-0.8-0.1-1,0.6-1.4,0.9c-0.7,0.3-1.4,0.6-2.1,0.8c-0.4,0.1-0.7,0.2-1.1,0.2c-0.6,0.1-1.1-0.3-1-0.9c0.1-0.6,0.4-1.1,0.6-1.6 c0.1-0.2,0.1-0.5,0.1-0.7c0-0.2,0-0.3,0.1-0.5c0.2-0.5,0.5-1,0.7-1.4c0.5-0.9,1.3-1,1.9-0.1c0.2,0.3,0.4,0.3,0.6,0.1 c0.3-0.3,0.6-0.6,0.9-0.9c0.3-0.3,0.7-0.6,1.1-0.9c0.2-0.2,0.5-0.3,0.7-0.4c0.6-0.4,1.3-0.5,1.9-0.4c0.4,0.1,0.8,0.7,0.8,1.2 C190.4,27.6,190.4,27.7,190.4,27.7z M185.1,31.8c0.2-0.2,0.4-0.3,0.6-0.4c1.1-0.6,2-1.3,2.8-2.2c0.2-0.3,0.5-0.6,0.8-0.9 c0.2-0.2,0.1-0.8-0.3-0.9c-0.4-0.1-1.3,0.2-1.5,0.5c-0.7,0.7-1.4,1.4-2.1,2.1C184.7,30.4,184.6,31,185.1,31.8z M184.5,32.1 c-0.3-0.5-0.4-0.8-0.7-1.2c-0.1-0.2-0.3-0.3-0.5-0.3c-0.1,0-0.3,0.2-0.3,0.4c-0.3,0.6-0.5,1.3-0.8,2 C183,32.7,183.8,32.4,184.5,32.1zM78.3,32c-0.3,0.1-0.5,0.2-0.7,0.4c-0.9,0.8-1.7,1.7-2.5,2.6c-0.2,0.2-0.4,0.5-0.6,0.7c-0.2,0.1-0.5,0-0.8,0 c0.1-0.2,0.1-0.5,0.2-0.6c0.8-1,1.6-2,2.6-2.9c0.6-0.6,1.4-1.1,2.1-1.5c0.3-0.2,1,0.2,1,0.7c0.1,0.3,0.1,0.6,0.1,0.9 c0,0.2-0.1,0.6-0.2,0.6c-0.3,0-0.8,0.3-1-0.2C78.4,32.3,78.4,32.2,78.3,32zM87.6,33.9c-0.1,0.7-1,2.1-1.6,2.2c-0.2,0.1-0.4,0.4-0.7,0.5c-0.2,0.1-0.4,0.1-0.6,0.2c0-0.2-0.1-0.5,0-0.7 c0.5-0.8,1-1.5,1.5-2.2c0.2-0.2,0.7-0.3,1-0.4C87.4,33.5,87.6,33.8,87.6,33.9zM156.1,30.5c-0.2,0.5,0,0.9,0.3,1.2c0.1,0.1,0.1,0.4,0.1,0.5c-0.1,0.1-0.3,0.2-0.5,0.2c-0.3,0-0.6,0-0.9-0.1 c-0.1,0-0.3-0.2-0.3-0.2c0-0.6,0-1.2,0-1.8c0-0.4,0.2-0.6,0.6-0.5C155.8,29.9,156.1,30.1,156.1,30.5z" transform="translate(-0.031 -0.094)"/>
Lizsicsár Miklós

ELÉRHETŐSÉGEINK

NYITVA TARTÁS

  • Hétfő-Péntek 1200-2200
  • Hétvégén Zárva
  • Konyha nyitvatartás 2100 óráig
  • Üzleti ebéd 1200-1500
  • A’la carte 1500-2200