A tenger pezsgése

  • 19:00
  • 44000 HUF
  • St. Andrea Restaurant

A TENGER PEZSGÉSE
A ST.ANDREA RESTAURANT-BAN

2019. október 9. 19:00
Tischler Petra és Barna Ádám komplementer vacsoraestje

Amikor az ősi elemek találkoznak az asztalon: a tenger és a szárazföld kincseinek fúziója kizárólag csak egy estén. Ne maradjon le az élményről, ez az este megismételhetetlen lesz…

Október 9-én éttermünkbe költözik “a tenger pezsgése” osztriga ágyon Tischler Petra és Barna Ádám séf  tálalásában, a Varros&Co. izgalmas champagne párosításaival kísérve.

Érdemes már most helyet foglalni hozzánk, ez alkalommal közösen üljük körbe Hangács különtermünk nagyasztalát egy interaktív vacsoraest keretében!

“Ez az est Tischler Petra és Barna Ádám séf komplementer vacsorája. A nő és a férfi egymás kiegészítői, egyfajta komplementerei egymásnak, ahogyan a közös ételpárosításaink is csak együtt léteznek, külön-külön nem jöttek volna létre…”

Menü:

Amuse bouche

Langoustin, édeskömény, bodza • Krystale, barack, tonkabab • Champagne Palmer & Co. Extra Reserve

Skót lazac zöldben • Utah Beach ceviche • Champagne Palmer & Co. Blanc de Blancs

Boullabaise • Isigny gőzölve, sütőtök ‘leves’ • Champagne Vilmart & Cie Grand Cellier

Körtepite, sült tejföl • Gillardeau füstölve, csicsóka, kumquat • Vilmart & Cie Grand Cellier d’Or 2014

Petit four

Ára : 44.000,-Ft / fő
(mely tartalmazza Ádám fogásait, Petra osztrigáit, a Varros&Co. champagne-jait, ásványvizet, kávét, welcome drinket és a 13,5 % szervizdíjat )