Megjelent a BORIGO magazin ünnepi lapszáma – benne nagyinterjú Lizsicsár Miklóssal és Kollár Endrével

A borászati lapban ezúttal a St. Andrea Restaurant szerepel: nagyinterjú készült Lizsicsár Miklós étteremvezetővel és Kollár Endre séffel, a beszélgetés mellett pedig négy ünnepi recept és borpárosítás is elérhető, összesen hat oldalon.

A Lezser fine dining, avagy a kemény és feszes munka gyümölcse a tányéron címmel megjelent íráshoz a bevezető egy részletével szeretnénk kedvet csinálni. A magazin a mai naptól megvásárolható vagy megrendelhető online.

A Nyugati tőszomszédságában, az Eiffel-házban ad otthont vendégeinek a St. Andrea Restaurant. Nem véletlen az otthon szó használata… Kedves, szívet melengető a hely, enteriőröstől, szervízestől, gasztronómiástól. Az egész csapat csupaszív, kreatív emberekből áll. Ez a fajta lelkes és hozzáértő vendéglátás az, amiért szeretünk betérni a világ e békés és élményekben gazdag szegletébe, hátrahagyva nyűgöt, megoldandó feladatokat. Itt otthon érezhetjük magunkat.

Az étterem immár hetedik éve jelent biztos eligazodási pontot a fővárosi elitgasztronómiában. Fine dining ez a javából, mégsem érezzük mögötte azt a fajta rongyrázást, amely bizony néhány helyen együtt jár a presztízzsel. Itt inkább az otthonosság és az odafigyelés a meghatározó, az, hogy aki ide betér egy ebédre, vacsorára, az élményekben gazdagon távozhasson. Ez nem a fiziológiai szükségletkielégítés színtere, ez az élményszerzés és élvezetek színpada!”