Esemény

Nő & Bor

„Hét évvel ezelőtt indult el a St. Andrea budapesti főhadiszállásain a Nő&Bor rendezvénysorozat. A hónap elején egy este az étteremben, a hónap végén a skybarban reggelente jövünk össze. Áldozunk a gasztronómia oltárán, borozgatunk, koktélozunk és kötetlenül beszélgetünk. Inspirálódunk a meghívott vendégek által, és inspirálódunk egymásból.

A programsorozatnak mára valódi törzsközönsége lett, amit álmomban sem gondoltam volna. Sokszínű a hölgykoszorú. Igényünk közös, hogy időről időre tartalmasan töltsük a szabadidőnket. Mert hivatásunk van, és ambícióink is, és lehet, hogy családunk, férjünk, gyerekeink, de közben ott vagyunk mi is, csak mi, nők, akik szeretnének feltöltődni.

Nem üzleti klub vagyunk, nem fűznek egymáshoz érdekek. Nem valami jótékony cél, eszme, idea kovácsolt minket így össze. Ez nem az idejükkel mit kezdeni nem tudó született feleségek, vagy a női egyenjogúságért küzdő kékharisnyák gyülekezete. Ez egy színes, életvidám, értékes, ízig-vérig női csapat

A nyári szünet előtti utolsó alkalommal elhangzott, hogy: „Ugye nem csak szeptemberben fogjuk látni újra egymást?!”

Táncra felhívás volt… Szinte spontán jöttünk össze, hogy együtt legyünk.

Meghívott vendég nélkül, csak úgy… Egy tartalmas este kerekedett ki a St. Andrea Skybar egyik teraszán, csodás esti fények, kellemes időjárás, finom koktélok kíséretében.

Másnap reggel futás közben a gondolataim vittek, nem is a lábam. Visszapörgettem az estét, ezzel a fantasztikus, színes társasággal, tele értékes, inspiráló, szeretnivaló nővel. Mindenki más és más attitűddel, értékkel, érzéssel…

A spontán találkozás újra megtörtént, augusztusban is… Hamísítatlan nyáreste, fények a város felett, kellemes lounge zene, koktélok és a fantasztikus Nő & Bor hölgykoszorú!

Visszagondoltam a több mint hat évvel ezelőtti futásomra, egy versenyre való felkészülés idején, amikor a Nő&Bor ötlete először beékelődött a gondolataimba. Elképesztően jó érzés, látni és érezni, ami ezekből a kezdeti gondolatokból létrejött általam, általatok, veletek! Sosem gondoltam, hogy ebben az életszakaszomban is alakulhatnak még barátságok, létrejöhetnek tartalmas kapcsolatok. És itt a bizonyíték rá!

Ezért szeretném, ha a Nő&Bor megmaradna az, ami, – könnyed, de tartalmas beszélgetések reggeli és vacsora közben, inspiráló gondolatok, közös programok – még magasabb távlatokba emelkedve. Hónapról hónapra újabb témákkal, helyszínekkel, programokkal jelentkezik a Nő&Bor.

Köszönöm, hogy vagytok nekem és vagyunk egymásnak! Maradjon ez még sokáig így! Éljünk!”

Holló Klári

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat: 18:00—23:00
vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.