A Vízöntő havában is folytatódik NŐ&BOR vacsora rendezvénysorozatunk, helyszíne február 8-án este újra a St. Andrea Restaurant Hangács különterme!

  • 2022. február 8. (kedd) 19 óra
  • 18.500,-Ft/fő
  • St. Andrea Restaurant Hangács különterme

A Vízöntő  havában is folytatódik NŐ&BOR vacsora rendezvénysorozatunk, helyszíne február 8-án este újra a St. Andrea Restaurant Hangács különterme!

Vendégünk közkívánatra, hosszú idő után újra egy úriember, aki ráadásul egy nem mindennapi témát hoz nekünk: Hlavay Richárd certified Lego® Serious Play® facilitátor, üzleti suttogó, eredetileg bölcsész, harmincéves gazdasági újságírói, műsorvezetői pályát hagyott hátra, hogy komolyan játsszon vezetőkkel, csapatokkal. Küldetésének tartja, hogy visszahozza a játék felfedező örömét az üzleti, a felnőtt világba. Mesél a játék, és a Flow erejéről karriertervezésben, üzleti problémamegoldásban, szó lesz kommunikációs csapdáinkról, és természetesen játszunk is, kiderítjük mi mindenről mesél egy Lego kacsa!

Időpont: 2022. február 8. (kedd) 19 óra

A különterem nagyasztalát körbe ülve, kötöttségek nélkül, interaktívan beszélgetünk és játszunk ! miközben Kollár Endre séf újdonságai kerülnek a tányérokra, amiket Sztarovics Gábriel sommelier borválogatása kísér.

A program ára:
18.500,-Ft/fő
(program, welcome drink, gourmet fogások, borok, szervízdíj)

A programra a korlátozott férőhelyek miatt előregisztráció szükséges, melyet noesbor@standreaborbar.hu email címen keresztül tehetsz meg.

Kérjük mindenképpen várd meg visszajelzésünket!

Érdeklődés és további információ:
Holló Klára
noesbor@standreaborbar.hu
06309217724