Folytatódik a NŐ&BOR vacsora rendezvénysorozatunk, helyszíne április 7-én, csütörtökön este ismét a St. Andrea Restaurant Hangács különterme!

  • április 07. 19:00
  • St. Andrea Restaurant Hangács különterme

Vendégünk Kánya Kata színész, műsorvezető és a Társtaláló Iroda tulajdonosa.

„Közel 30 éve segítek hozzám forduló klienseimnek magánéleti gondjaik feltárásában és megoldásában. Ha összeadom rádiós és televíziós riportalanyaim számát, valamint azokat, akik a társkereső irodába jöttek el, körülbelül 30.000 ember történetét hallgattam meg. Nagyon hamar rájöttem, hogy komoly felelősséggel tartozom a hozzám forduló emberek felé, így elvégeztem a Párterapeuta és coach képzést, emellett rengeteg előadás, tanfolyam, képzés áll mögöttem, hogy valódi segítséget adhassak azoknak, akik megtisztelnek a bizalmukkal és eljönnek hozzám.  2008-ban megjelent a Társtaláló című könyvem, a könyv sikere pedig visszaigazolta a célomat. Bízom benne, hogy elhivatottságommal és szaktudásommal neked is tudok segíteni!” – Kánya Kata

Időpont: 2022. április 7. (csütörtök) 19 óra

A különterem nagyasztalát körbe ülve, kötöttségek nélkül, fesztelenül beszélgetünk, miközben Kollár Endre séf újdonságai kerülnek a tányérokra, az ételeket pedig Sztarovics Gábriel sommelier borválogatása kíséri.

A program ára:
18.500,-Ft/fő
(program, üdvözlő ital, vacsora fogások, borok, szervízdíj)

A programra a korlátozott férőhelyek miatt előregisztráció szükséges, melyet kizárólag a noesbor@standreaborbar.hu email címen keresztül tehetsz meg.

Kérjük mindenképpen várd meg visszajelzésünket!

Érdeklődés és további információ:
Holló Klári
noesbor@standreaborbar.hu
06 30 9217724