Magyar Vadak - Kollár Endre séf bemutatkozó estje

  • szeptember 29. és 30., este 18.00 és 20.00 órás kezdéssel.
  • A menüsor ára borokkal: 21. 900 Ft +15% szervizdíj
  • St. Andrea Restaurant

Az új korszakát kezdő étterem szeptember végi estje az erdők és mezők legszebb kincseit teszi tányérra: vadvirágok, gombák, körte, lépesméz, bogyósok és vadhúsok megismételhetetlen találkozása az egri bor budapesti otthonában, a St. Andrea Restaurantban.

Az esten bemutatkozik az étterem új séfje, Kollár Endre, a szervizért a korábban „Az Év Szervizembere” címmel kitüntetett Lizsicsár Miklós és csapata felel. Az este során kóstolhatók a St. Andrea Borászat válogatott tételei.

MAGYAR VADAK MENÜ – Kollár Endre séf estje

Vad

Fácán terrine, vadbrokkoli, bodza / St. Andrea Boldogságos 2020

Szarvas burger, vargánya, szarvasgomba, lágysajt / St. Andrea Furmint 2018

Gím borjúgerinc, paszternák, csipkebogyó, vackor / St. Andrea Hangács 2015

Máglyarakás „Classic” /St. Andrea Ajándék 2016

Szelíd

Dry Aged Cékla, meggy, dió, / St. Andrea Rosa Mystica 2020

Burger, erdei gombák, lágysajt / St. Andrea Furmint 2018

Újkáposzta, mizó, hagymák /St. Andrea Egyetlen 2017

Máglyarakás „Classic” / St. Andrea Ajándék 2016