Az új korszakát kezdő étterem szeptember végi estje az erdők és mezők legszebb kincseit teszi tányérra: vadvirágok, gombák, körte, lépesméz, bogyósok és vadhúsok megismételhetetlen találkozása az egri bor budapesti otthonában, a St. Andrea Restaurantban.
Az esten bemutatkozik az étterem új séfje, Kollár Endre, a szervizért a korábban „Az Év Szervizembere” címmel kitüntetett Lizsicsár Miklós és csapata felel. Az este során kóstolhatók a St. Andrea Borászat válogatott tételei.
MAGYAR VADAK MENÜ – Kollár Endre séf estje
Vad
Fácán terrine, vadbrokkoli, bodza / St. Andrea Boldogságos 2020
Szarvas burger, vargánya, szarvasgomba, lágysajt / St. Andrea Furmint 2018
Gím borjúgerinc, paszternák, csipkebogyó, vackor / St. Andrea Hangács 2015
Máglyarakás „Classic” /St. Andrea Ajándék 2016
Szelíd
Dry Aged Cékla, meggy, dió, / St. Andrea Rosa Mystica 2020
Burger, erdei gombák, lágysajt / St. Andrea Furmint 2018
Újkáposzta, mizó, hagymák /St. Andrea Egyetlen 2017
Máglyarakás „Classic” / St. Andrea Ajándék 2016