• október 14. 19:00
  • 18.500 Ft/fő
  • St. Andrea Restaurant

A Mérleg havában is folytatódik  NŐ&BOR vacsora rendezvénysorozatunk,  október 14-én este vendégünk Dr. Buda Bernadett esztétikai orvos, helyszínünk pedig újra a St. Andrea Restaurant Hangács különterme!

Dr. Buda Bernadett 2010 óta a Medios Orvosi Központ orvos-igazgatója, mely vezetése alatt az elmúlt 10 évben országos ismertségű esztétikai klinika lett. 2013-ban részt vett Zein Obagi személyes klinikai tréningjén Los Angelesben, ahol elsajátította a ZO® Skin Health speciális bőrdiagnosztikai és terápiás elveit, valamint a kezelési metódusokat. Az első magyarországi ZO® Skin Health Partner orvos, a ZO® Skin Health diagnosztikai elvek és esztétikai kezelések hazai trénere, a nemzetközi partner orvosokat összefogó ZO® Faculty tagja. Az esztétikai kezelések tekintetében a teljesség-elvű szemléletet vallja. A bőr egészségének megteremtésén túl az arc volumenének visszaadására is nagy hangsúlyt helyez.

Mint mindig, most is kíváncsiak vagyunk a sikeres nő színfalak mögötti,  munka-magánélet egyensúlyának harmóniájára, annak fenntartására. A különterem nagyasztalát körbeülve, kötöttségek nélkül, interaktívan beszélgetünk, miközben Kollár Endre séf újdonságai kerülnek a tányérokra, amiket Sztarovics Gábriel sommelier borválogatása kísér.

Vendégünk:
Dr. Buda Bernadett esztétikai orvos

Időpont: 2021. október 14. (csütörtök) 19 óra

A program ára:
18.500,-Ft/fő
(program, welcome drink, gourmet fogások, borok, szervízdíj)

A programra a korlátozott létszám miatt előregisztráció szükséges melyet a noesbor@standreaborbar.hu email címen keresztül tehetsz meg.
Kérjük mindenképpen várd meg visszajelzésünket!

Érdeklődés és további információ:
Holló Klára
noesbor@standreaborbar.hu
06309217724