• február 23-február 26., 15:00-24:00
  • St. Andrea Wine & Skybar
Télbúcsúztató pezsgés a St. Andrea Wine&Skybarban: Budapest egyik legszebb panorámája mellé ezúttal olasz aperitivót, egy különleges koktélt és három vagány proseccót kínálunk! Február utolsó hetében egy hamisítatlan olasz menüvel csaljuk be a napfényt a St. Andreába, tányéron a napsütötte olajbogyók, szárított paradicsom, sonkák, sajtok, a poharakban pedig tavaszi pezsgés és buborék!
Italkínálatunk:
Negroni Sbagliato
Bortolomiol “Prior” 2020 Magnum
Furlan Prosecco Superiore
Sorelle Bronca Prosecco Brut
Konyhánk ajánlata: 
Sonka&Sajt
Caprese di Mozzarella di Bufala
Articsóka, napon szárított paradicsom, bresaola
Bruscetta avokádóval vagy paradicsommal, garnéla rákkal
Olajbogyó variációk Olaszországból
ASZTALFOGLALÁS:
+36 30 300 3930