• július 12- augusztus 6.
  • 31.800 + szervízdíj
  • St. Andrea Restaurant

SÉFMENÜ AJÁNDÉK ST. ANDREA BORSORRAL

A St. Andrea Restaurant nyári ajánlata

A St. Andrea Borászat huszadik születésnapját ünnepelve július 12 és augusztus 6. között, húsz napon át a St. Andrea Restaurant hatfogásos séfmenüje ajándék borsorral kóstolható.

A Grand Superior Menü Kollár Endre séf megfogalmazása a nyár legszebb ízeire, a vadak és vadvirágos mező találkozására.  A szervizért Lizsicsár Miklós legendás csapata felel, az italokat Sztarovics Gabriel sommelier kínálja vendégeinknek.

A hatfogásos menüsor ára 31 800 Ft + szervízdíj, a borsor a St. Andrea Restaurant ajándéka.

Grand Superior Menü – ajándék borsorral, Kollár Endre séf konyhájából

Amuse bouche

Aranydurbincs, paradicsom, angolzeller

St. Jakab kagyló, szója, retek, koriander

Fürj, vadbrokkoli, meggy

Dám borjúgerinc, vadas

Pre-desszert

“Boldogasszony” rózsa, málna, kamilla

Petite fours

Asztalfoglalás:

Kapcsolat – St. Andrea Restaurant – Budapest (standrearestaurant.hu)

//

Chef’s Menu with St. Andrea wine pairings

St. Andrea Restaurant’s summer offer

Celebrating the 20th anniversary of St. Andrea Winery, between July 12 and August 6, the six-course chef menu of St. Andrea Restaurant can be tasted with a gift wine line for 20 days.

Grand Superior Menu is the gastronomic representation of chef Endre Kollár’s cuisine for the most beautiful tastes of summer and the meeting of game and wildflower fields. At St. Andrea Restaurant Miklós Lizsicsár’s legendary team is responsible for the service and the drinks are offered to our guests by sommelier Gabriel Sztarovics.

The price of the six-course menu is HUF 31,800 + service charge, the wine pairings are the gift of  St. Andrea Restaurant.

Reservation:

Kapcsolat – St. Andrea Restaurant – Budapest (standrearestaurant.hu)