SMOKE by St. Andrea Restaurant

  • október 13.
  • 24.900 Ft+15% szervizdíj
  • St. Andrea Restaurant

Október 13-án, egyetlen alkalommal éttermünkben: SMOKE by St. Andrea – egy este a füst és a lángok, a barbecue és a szenvedély jegyében.

Az esten a férfias ízek és a karakteres ázsiai és dél-amerikai pácok rajongója, Kollár Endre séf hívja örömfőzésre a legendás malacsütéseiről, ikonikus „cigánka” fogásáról és juicy burgereiről ismert budafoki DP BBQ fenegyerekét, Sajben Csaba séfet. Csaba a St. Andrea étterembe hozza el az asador-életérzést: szabad tűzön készült ételek és felszabadult közösségi élmény, ezúttal fine dininggal fűszerezve.

A találkozáshoz a díjnyertes egerszalóki St. Andrea Borászat tételeit kínálja ifj. Lőrincz György borász.

MENÜ

Füstölt Mont-Saint Michel-i kagyló ceviche

Savanyított makréla filé, Xo szósz, mángold

Parázson sült mangalicafül, jalapeno, avokádó

BBQ marhaszegy, parázsban sült zeller, miso, zöldalma salsa, szívsaláta

Kókusz, mangó, passiógyümölcs

Füstölt alma, sós karamell

IDŐPONT

2021. október 13. este

ÁR
A vacsora ára 24.900 Ft + 15% szervizdíj/ fő, amely tartalmazza a négyfogásos menüsort és a St. Andrea Borászat válogatott tételeit.

ASZTALFOGLALÁS
+36 1 269 0130
+36 30 488 2902
info@standrearestaurant.hu