• Minden hétfőn
  • 4900 Ft + 15%szervízdíj
  • St. Andrea Restaurant

Számolni a napokat karácsonyig. Süteményillatot érezni a nagymama konyhájából. A méz, a dió, a baracklekvár és a mák találkozása. Roppanós jégtáblára lépni. Az első hóban lábnyomokat hagyni. A narancs és a mandarin illata. Megkóstolni a havat. Sült gesztenyére várni a hidegben. Kibontani a karácsonyfán lógó szaloncukrot. Visszahajtogatni a papírt, úgy, hogy senki ne vegye észre.

Ünnepváró bonbonválogatást alkotott meg Kollár Endre séf és a St. Andrea Restaurant csapata: gyermekkorunk karácsonyi ízélményeinek utazására hívjuk vendégeinket különböző emlékek végigkóstolásával. A kizárólag az adventi készülődés időszakában kóstolható, minden érzékszervre ható gasztronómiai élmény gyermekkorunk teleinek várakozással teli, édes világába repít. A desszerttál, amely önmagában vagy italokkal párosítva is kóstolható, különleges lezárása lehet a St. Andrea Restaurantban elfogyasztott ebédnek vagy vacsorának is.

Bonbonválogatásunk:

Karácsony Egerszalókon / St. Andrea csokoládé borral töltve

Csak még egyet, csillagom / szilvásgombóc fahéjjal és mandulával – Santos Dumont XO

Havas reggel / kókusz kókusszal – Plantation XO

Nagymamám konyhája / dió, narancs – A.H. Riise XO

Meglepetés bonbon St. Andrea borral kínálva

A bonbonválogatás az adventi időszakban, hétfői napokon elérhető a St. Andrea Restaurant kínálatában.

Az öt bonbont tartalmazó desszert ára 3900 Ft, italválogatásunkkal együtt pedig 4900 Ft + 15%szervizdíj.

Az ár a felszolgálási díjat nem tartalmazza.