Event

Egy este a Merengővel - lassú élet, boldog élet!

30/05/2023 6:30 pm - 30/05/2023 11:00 pm

St. Andrea Restaurant

Fekete ribizli, bogyósok, kékszirmú virág, avar, bors és egy csipet csokoládé: május 24-én este éttermünkben a St. Andrea Borászat gyönyörű tételét, a Merengőt ünnepeljük.
Különleges mélységbe és magasságba repíthet minket egy lassú, boldog este az étteremben -  Kollár Endre séf ételsora ezen az alkalmon a borokat emeli: tányéron a magyar vadak és a szezon legszebb alapanyagai, erdők és mezők ajándéka, egy négy fogásos ajánlatban, borpárosítással. A borokat a St. Andrea sommelier kollégái kínálják, a lassú, meghitt estén a lágy fényekért, friss virágokért és a gondosságért Lizsicsár Miklós étteremvezető és csapata felel. 

Szivárványos pisztráng, calamansi, savanyított zöldségek
St.Andrea Napbor Egri Csillag 2022

Pecsenye kacsamáj fagylalt, meggy, piemonti mogyoró,
St.Andrea Mária Nagy-Eged-hegy dűlő Egri Cuvée Grand Superior 2020

Gím borjúgerinc, gratin, zöldek és bogyósok
St.Andrea Merengő Egri Bikavér Superior 2019

Málna, ruby csokoládé, shiso
St.Andrea Rozé Cuvée Extra Brut 2017


A menü ára: 24 000 Ft +15% szervizdíj

Az ár tartalmazza az étel- és borsort, illetve 0,5l ásványvizet. Az asztalfoglalás a jegy megvásárlásával válik véglegessé. A javasolt vacsorakezdés 18.30 kérjük, ha ettől eltérő időpontban érkezne, jelezze nekünk telefonon vagy üzenetben. 
Reservation

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Opening hours

Weekdays: 12:00—23:00
Saturday - Sunday: closed (only open for private events)


Business lunch: 12:00-15:00
Kitchen: 12:00-22:00
A'la carte: 18:00-22:00

DRESS CODE

Smart casual

CANCELLATION OF A RESERVATION

If you are unable to attend at the time you have booked, please let us know on one of our contact details so that we can make an alternative reservation for another guest. Thank you!

PARKING

The entrance to St. Andrea Restaurant is located at the corner of Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. and Stollár Béla utca. Parking is available in the surrounding streets. Our colleagues will be happy to assist you with calling a driver service and ordering a taxi on your way out.

SMOKING

Our restaurant is non-smoking according to current legislation. Smoking is allowed at the public ashtrays on the side of the restaurant on Stollár Béla Street. 

CHILDREN

We kindly ask our guests to try to arrange childcare for their children under 12 years of age for the duration of their stay, thus facilitating their own and our other guests' undisturbed relaxation. 

PETS

Please do not bring your pets with you during your stay, as our restaurant is not suitable for pets.