Különleges mélységbe és magasságba repíthet minket egy lassú, boldog este az étteremben - Kollár Endre séf ételsora ezen az alkalmon a borokat emeli: tányéron a magyar vadak és a szezon legszebb alapanyagai, erdők és mezők ajándéka, egy négy fogásos ajánlatban, borpárosítással. A borokat a St. Andrea sommelier kollégái kínálják, a lassú, meghitt estén a lágy fényekért, friss virágokért és a gondosságért Lizsicsár Miklós étteremvezető és csapata felel.
⭐
Szivárványos pisztráng, calamansi, savanyított zöldségek
St.Andrea Napbor Egri Csillag 2022
Pecsenye kacsamáj fagylalt, meggy, piemonti mogyoró,
St.Andrea Mária Nagy-Eged-hegy dűlő Egri Cuvée Grand Superior 2020
Gím borjúgerinc, gratin, zöldek és bogyósok
St.Andrea Merengő Egri Bikavér Superior 2019
Málna, ruby csokoládé, shiso
St.Andrea Rozé Cuvée Extra Brut 2017
A menü ára: 24 000 Ft +15% szervizdíj
Az ár tartalmazza az étel- és borsort, illetve 0,5l ásványvizet. Az asztalfoglalás a jegy megvásárlásával válik véglegessé. A javasolt vacsorakezdés 18.30 kérjük, ha ettől eltérő időpontban érkezne, jelezze nekünk telefonon vagy üzenetben.