Lezser fine dining Budapesten, a Parlamenttől néhány lépésre Kollár Endre séf és Lizsicsár Miklós étteremvezető prezentálásában. 
Szeretettel!

A Michelin Guide ajánlott étterme,
#MichelinPlate

Dining Guide:
Magyarország legjobb üzleti ebéd ajánlata
2022, #1

Iratkozz fel hírlevelünkre

Sikeres feliratkozás

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.

Asztalfoglalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 18:00—23:00
szombat - vasárnap: zárva (zártkörű események számára nyitva)


üzleti ebéd: szeptemberig szünetel
konyha: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.