Lezser fine dining Budapesten, a Parlamenttől néhány lépésre Kollár Endre séf és Lizsicsár Miklós étteremvezető prezentálásában. 
Szeretettel!

A Michelin Guide ajánlott étterme,
#MichelinPlate

Dining Guide:
Magyarország legjobb üzleti ebéd ajánlata
2022, #1

Bemutatkozunk

TÖRTÉNETÜNK

Az egyik legszebb magyar borászat, az egerszalóki St. Andrea Borbirtok értékeit továbbgondolva 2015-ben Kovács Attila építész és partnerei életre hívták a St. Andrea Restaurant éttermet. Az étterem az alapítás óta a magyar fine dining meghatározó szereplője, a megbízhatóság, a lezser elegancia és a klasszikus éttermi élmények otthona. 
Az Eger legszebb borai mellé kínált, magyar hagyományokat tisztelő és követő, nemzetközi szemlélettel formált fine dining ételkínálat a régióban is egyedülálló hagyományos alapanyagokra, vadhúsokra, az erdők és mezők kincseire, nagyanyáink receptjeire épít. Azokat a vendégeket szólítja meg, akik a magas minőségű alapanyagok, a modern konyhatechnológia eredményei és fine dining szemlélet világában szeretnék a hétköznapokat ünneppé emelni.
 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Sikeres feliratkozás

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat - vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.