Event
18/04/2024 7:00 pm - 18/04/2024
St. Andrea Restaurant Hangács különterme
1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.
Kóstoljuk meg együtt a három vezető pincészet a Carassia, a Kreinbacher és a Sauska pezsgőit Champagne-ok társaságában. Elemezzük ki, hogy mik a különbségek. Milyen minőséget képviselnek ma vezető pezsgőink a klasszikus benchmarkhoz mérten.
Négy izgalmas fordulót tervezünk a Classic, a Blanc de Blancs, a Rozé és a Magnum kategóriákban. Mint mindig, most is vakon kóstolunk és, hogy még izgalmasabb legyen, minden fordulóból kimarad egy ház.
Aztán ismét a vacsora mellett értékelünk és elfogyasztjuk a palackok tartalmát. Alig várjuk!
Az este tételeit bemutatja: Fiáth Attila.
Az ár tartalmazza a St. Andrea Restaurant Hangács különtermében a kóstolósort és a hozzá kínált falatokat, illetve a kóstoló után Kollár Endre séf által prezentált főételt is. Az eseményre való jegyvásárlás a díj befizetésével válik véglegessé, a jegy átruházható.
A kóstoló 2024. április 11-én 19 órakor kezdődik a St. Andrea Restaurant exkluzív különtermében.