Event

FIÁTH ATTILA & A ST. ANDREA RESTAURANT BEMUTATJA: FIRST CLASS Extra

18/04/2024 7:00 pm - 18/04/2024

St. Andrea Restaurant Hangács különterme
1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Fiáth Attila és a St. Andrea Restaurant bemutatja: FIRST CLASS Hol tartanak a magyar „Champagne-ok”?

Kóstoljuk meg együtt a három vezető pincészet a Carassia, a Kreinbacher és a Sauska pezsgőit Champagne-ok társaságában. Elemezzük ki, hogy mik a különbségek. Milyen minőséget képviselnek ma vezető pezsgőink a klasszikus benchmarkhoz mérten.

Négy izgalmas fordulót tervezünk a Classic, a Blanc de Blancs, a Rozé és a Magnum kategóriákban. Mint mindig, most is vakon kóstolunk és, hogy még izgalmasabb legyen, minden fordulóból kimarad egy ház.

Aztán ismét a vacsora mellett értékelünk és elfogyasztjuk a palackok tartalmát. Alig várjuk!

Az este tételeit bemutatja: Fiáth Attila.

Az ár tartalmazza a St. Andrea Restaurant Hangács különtermében a kóstolósort és a hozzá kínált falatokat, illetve a kóstoló után Kollár Endre séf által prezentált főételt is. Az eseményre való jegyvásárlás a díj befizetésével válik véglegessé, a jegy átruházható.

A kóstoló 2024. április 11-én 19 órakor kezdődik a St. Andrea Restaurant exkluzív különtermében.   

Reservation

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Opening hours

Weekdays: 12:00—23:00
Saturday - Sunday: closedBusiness lunch: 12:00-15:00
Kitchen: 12:00-22:00
A'la carte: 18:00-22:00

DRESS CODE

Smart casual

CANCELLATION OF A RESERVATION

If you are unable to attend at the time you have booked, please let us know on one of our contact details so that we can make an alternative reservation for another guest. Thank you!

PARKING

The entrance to St. Andrea Restaurant is located at the corner of Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. and Stollár Béla utca. Parking is available in the surrounding streets. Our colleagues will be happy to assist you with calling a driver service and ordering a taxi on your way out.

SMOKING

Our restaurant is non-smoking according to current legislation. Smoking is allowed at the public ashtrays on the side of the restaurant on Stollár Béla Street. 

CHILDREN

We kindly ask our guests to try to arrange childcare for their children under 12 years of age for the duration of their stay, thus facilitating their own and our other guests' undisturbed relaxation. 

PETS

Please do not bring your pets with you during your stay, as our restaurant is not suitable for pets.