Event

NŐ&BOR a Mérleg havában is a St. Andrea Restaurantban!

11/10/2022 7:00 pm - 11/10/2022

St. Andrea Restaurant Hangács különterme
1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Folytatódik hölgyeknek szóló vacsora rendezvénysorozatunk, helyszíne október 11-én, kedden este ismét a St. Andrea Restaurant Hangács különterme. Vendégünk : Mocselini Éva szexuálpszichológus

Éva pszichológusként dolgozik a magánszférában, 18 éve tanít a felnőttképzésben pszichológiát és egészségügyi ismereteket, a Szépenváljel Válásközpont szexuálpszichológiai tanácsadója. Csoportos családállításokat vezet a Hellingeri-módszerrel, valamint igény szerint önismereti és férfi-női csoportokat is.

Az est folyamán nyíltan beszélgetünk többek között arról is, hogy a szex miért tabu a mai társadalomban, amely nagyon nehezen tud nyílttá válni, és miért tanulunk csak nagyon keveset a szexualitásról  vagy milyen praktikákkal tartható fenn hosszú távon a szenvedély egy párkapcsolatban , mitől működik jól a szex vagy esetleg ellaposodott a párkapcsolatod?  

Fontosnak tartom jelezni, hogy kérlek, csak akkor vegyél részt ezen a programon, ha úgy érzed nyitott vagy a fenti témára és nem jelent különösebb gondot erről egy hölgytársaságban beszélgetni, esetlegesen téged érdeklő kérdéseket, témákat is felvetni.

 

Időpont:  2022. október 11. (kedd) 19.00 h

Októberben újra a különterem nagyasztalát körbe ülve, kötöttségek nélkül, fesztelenül beszélgetünk ez alkalommal arról, hogy miért is tabu téma a szex. 

Az estet Kollár Endre séf újdonságai és Sztarovics Gábriel sommelier borválogatása kíséri.

 

A program ára:
21.500,-Ft/fő
(program, üdvözlőital, vacsora fogások, borok, szervízdíj)

 

A programra a korlátozott férőhelyek miatt e-mailben regisztráció szükséges, melyet  a noesbor@standreaborbar.hu email címen keresztül tehetsz meg.

Kérjük mindenképpen várd meg visszajelzésünket!

 

Érdeklődés és további információ:
Holló Klári
noesbor@standreaborbar.hu
06 30 9217724

 

Reservation

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Opening hours

Weekdays: 18:00—23:00
Saturday - Sunday: closed (only open for private events)


Business lunch:  suspended during the summer
Kitchen: 18:00-22:00

DRESS CODE

Smart casual

CANCELLATION OF A RESERVATION

If you are unable to attend at the time you have booked, please let us know on one of our contact details so that we can make an alternative reservation for another guest. Thank you!

PARKING

The entrance to St. Andrea Restaurant is located at the corner of Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. and Stollár Béla utca. Parking is available in the surrounding streets. Our colleagues will be happy to assist you with calling a driver service and ordering a taxi on your way out.

SMOKING

Our restaurant is non-smoking according to current legislation. Smoking is allowed at the public ashtrays on the side of the restaurant on Stollár Béla Street. 

CHILDREN

We kindly ask our guests to try to arrange childcare for their children under 12 years of age for the duration of their stay, thus facilitating their own and our other guests' undisturbed relaxation. 

PETS

Please do not bring your pets with you during your stay, as our restaurant is not suitable for pets.