A St. Andrea Restaurant nyári ajánlata
A St. Andrea Borászat huszadik születésnapját ünnepelve július 12 és augusztus 6. között, húsz napon át a St. Andrea Restaurant hatfogásos séfmenüje ajándék borsorral kóstolható.
A Grand Superior Menü Kollár Endre séf megfogalmazása a nyár legszebb ízeire, a vadak és vadvirágos mező találkozására. A szervizért Lizsicsár Miklós legendás csapata felel, az italokat Sztarovics Gabriel sommelier kínálja vendégeinknek.
A hatfogásos menüsor ára 31 800 Ft + szervízdíj, a borsor a St. Andrea Restaurant ajándéka.
Amuse bouche
Aranydurbincs, paradicsom, angolzeller
St. Jakab kagyló, szója, retek, koriander
Fürj, vadbrokkoli, meggy
Dám borjúgerinc, vadas
Pre-desszert
“Boldogasszony” rózsa, málna, kamilla
Petite fours
Kapcsolat – St. Andrea Restaurant – Budapest (standrearestaurant.hu)