Az esten a férfias ízek és a karakteres ázsiai és dél-amerikai pácok rajongója, Kollár Endre séf hívja örömfőzésre a legendás malacsütéseiről, ikonikus „cigánka” fogásáról és juicy burgereiről ismert budafoki DP BBQ fenegyerekét, Sajben Csaba séfet. Csaba a St. Andrea étterembe hozza el az asador-életérzést: szabad tűzön készült ételek és felszabadult közösségi élmény, ezúttal fine dininggal fűszerezve.
A találkozáshoz a díjnyertes egerszalóki St. Andrea Borászat tételeit kínálja ifj. Lőrincz György borász.
MENÜ
Füstölt Mont-Saint Michel-i kagyló ceviche
Savanyított makréla filé, Xo szósz, mángold
Parázson sült mangalicafül, jalapeno, avokádó
BBQ marhaszegy, parázsban sült zeller, miso, zöldalma salsa, szívsaláta
Kókusz, mangó, passiógyümölcs
Füstölt alma, sós karamell
IDŐPONT
2021. október 13. este
ÁR
A vacsora ára 24.900 Ft + 15% szervizdíj/ fő, amely tartalmazza a négyfogásos menüsort és a St. Andrea Borászat válogatott tételeit.
ASZTALFOGLALÁS
+36 1 269 0130
+36 30 488 2902
info@standrearestaurant.hu