Event

SZEZONZÁRÓ NŐ&BOR!

13/06/2023 7:00 pm - 13/06/2023

St. Andrea Restaurant Hangács különterme
1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

A nyári szünet előtti utolsó programjával jelentkezik a hölgyeknek szóló vacsora rendezvénysorozatunk, helyszíne június 13-án, kedden este ismét a St. Andrea Restaurant Hangács különterme lesz. Időpont: 2023. június 13. (kedd) 19.00 óra Vendégünk : Dr. Czeglédy Ágota és Lőrincz Andrea

Minden sikeres férfi mögött áll egy nő - tartja a mondás. Csakhogy nem mindegy, milyen.

Akár mondhatnánk fordítva is: Egy férfi biztosan nem tud sikeres lenni, ha rossz nő áll mögötte. Ha egy határozott, de szerető nő áll a férfi mögött, aki stabil hátteret tud teremteni és elég okos is ahhoz, hogy támogassa a párját, akkor egy férfi karrierje felfelé halad.

A nagy emberek jelentős tetteinek számbavételekor néha elsikkad, hogy önnön erényeik és becsvágyuk mellett annak is köszönhették a sikerüket, hogy állt mellettük valaki. Egy társ, aki támogatta őket, amikor kudarcot vallottak, aki visszarángatta őket a földre, amikor elkezdtek volna a fellegekben járni, és segített eligazodni, amikor elveszni látszott a helyes irány.

A különterem nagyasztalánál ezt a témát járjuk körbe kötöttségek nélkül, fesztelenül beszélgetve meghívott vendégeinkkel, akik olyan férfiak hátterét támogatják hosszú évek óta, akik saját szakmájukban napi szinten jelen vannak a közéletben. Most is kíváncsiak vagyunk, mi is zajlik a színfalak mögött, kíváncsiak vagyunk  az Anyára, a támogató Feleségre, a saját karrierjét háttérbe helyező vagy a munka és a magánélet harmonikus egyensúlyára törekvő Nőre.

Az estet mint mindig, Kollár Endre séf újdonságai és Sztarovics Gábriel sommelier borválogatása kíséri.

A program ára, mely tartalmazza a programot, az üdvözlő italt, a vacsora fogásokat, a borokat, és a szervízdíjat:
21.500,-Ft/fő

Jelentkezés kizárólag az jegy megvásárlásával lehetséges.

Érdeklődés és további információ:

Holló Klári
noesbor@standreaborbar.hu
+36 30 9217724

 

Reservation

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Opening hours

Weekdays: 18:00—23:00
Saturday - Sunday: closed (only open for private events)


Business lunch:  suspended during the summer
Kitchen: 18:00-22:00

DRESS CODE

Smart casual

CANCELLATION OF A RESERVATION

If you are unable to attend at the time you have booked, please let us know on one of our contact details so that we can make an alternative reservation for another guest. Thank you!

PARKING

The entrance to St. Andrea Restaurant is located at the corner of Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. and Stollár Béla utca. Parking is available in the surrounding streets. Our colleagues will be happy to assist you with calling a driver service and ordering a taxi on your way out.

SMOKING

Our restaurant is non-smoking according to current legislation. Smoking is allowed at the public ashtrays on the side of the restaurant on Stollár Béla Street. 

CHILDREN

We kindly ask our guests to try to arrange childcare for their children under 12 years of age for the duration of their stay, thus facilitating their own and our other guests' undisturbed relaxation. 

PETS

Please do not bring your pets with you during your stay, as our restaurant is not suitable for pets.