Event

Szilveszter 2021

31/12/2021 - 01/01/2022

St. Andrea Restaurant

Az év utolsó napján szélesre tárja kapuit a St. Andrea Restaurant: déltől egészen este tíz óráig várjuk vendégeinket egy hagyományoktól eltérő, egyszerűségében szép estére. Úgy éreztük, hogy látványos programok helyett most akkor vagyunk önmagunk, ha egyszerűen csak koccintunk az év utolsó napján mindazokkal, akik idén a vendégeink voltak és jól érezték magukat nálunk. Szilveszteri vendégségünkben a St. Andrea bámulatos pezsgőit déltől Lizsicsár Miklós és csapata szervírozza!

A kitűnő pezsgők mellől természetesen nem maradhatnak el az ünnepi ételek sem. Kollár Endre séf örömfőzésében déltől este tízig kínálja közönségkedvenc fogásaink választékát. Ízelítő à la carte ünnepi menünkből:

  • Label rouge lazac pácolva, szójával, citrusokkal, gyöngyhagymával

  • Kacsamáj terrine sütőtökkel, homoktövissel

  • Korhelyleves csabai kolbásszal

  • Fogas rákkal, belugalencsével, joghurttal

  • Angus bélszín Rossini burgonyapürével

  • Gím borjúgerinc paszternákkal, csipkebogyóval, birsalmával

  • Palacsinta dióval és étcsokoládéval

  • Mákos guba vaníliával, naranccsal és ananásszal

„Az év szava számunkra a bizakodás volt és úgy érezzük, hogy a magyar gasztronómia egyik legnehezebb évének végére többet kaptunk, mint amit egy évvel ezelőtt el tudtunk képzelni. Hálásak vagyunk, hogy az elmúlt hónapokban szinte minden este telt házzal működhettünk, hogy élvezhettük vendégeink töretlen bizalmát, érdeklődését és hogy nem féltek visszajelzést adni, ha úgy adódott, dicsérni és velünk örülni – mondja Lizsicsár Miklós étteremvezető.

Aki járt nálunk, tudja, hogy csapatunk képes a nehézségeket jókedvbe fordítani. Ha kell, akkor pezsgővel, otthoni ízekkel, zenével és esetleg még egy pezsgővel. 2021 szilveszterének hívószavai tehát: élőzene, pezsgő a poharakban, ünnepi díszek, mesés ételek és semmi feszülés – a St. Andreában mindannyian otthon vagyunk!”

Ünneplésben komoly rutinunk van és azt beszélik, Budapesten mi vesszük legkomolyabban a lezserséget. Szeretettel várunk mindenkit, az asztalfoglalás megkezdődött!

Reservation

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Opening hours

Weekdays: 12:00—23:00
Saturday - Sunday: closed (only open for private events)


Business lunch: 12:00-15:00
Kitchen: 12:00-22:00
A'la carte: 18:00-22:00

DRESS CODE

Smart casual

CANCELLATION OF A RESERVATION

If you are unable to attend at the time you have booked, please let us know on one of our contact details so that we can make an alternative reservation for another guest. Thank you!

PARKING

The entrance to St. Andrea Restaurant is located at the corner of Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. and Stollár Béla utca. Parking is available in the surrounding streets. Our colleagues will be happy to assist you with calling a driver service and ordering a taxi on your way out.

SMOKING

Our restaurant is non-smoking according to current legislation. Smoking is allowed at the public ashtrays on the side of the restaurant on Stollár Béla Street. 

CHILDREN

We kindly ask our guests to try to arrange childcare for their children under 12 years of age for the duration of their stay, thus facilitating their own and our other guests' undisturbed relaxation. 

PETS

Please do not bring your pets with you during your stay, as our restaurant is not suitable for pets.