A kitűnő pezsgők mellől természetesen nem maradhatnak el az ünnepi ételek sem. Kollár Endre séf örömfőzésében déltől este tízig kínálja közönségkedvenc fogásaink választékát. Ízelítő à la carte ünnepi menünkből:
Label rouge lazac pácolva, szójával, citrusokkal, gyöngyhagymával
Kacsamáj terrine sütőtökkel, homoktövissel
Korhelyleves csabai kolbásszal
Fogas rákkal, belugalencsével, joghurttal
Angus bélszín Rossini burgonyapürével
Gím borjúgerinc paszternákkal, csipkebogyóval, birsalmával
Palacsinta dióval és étcsokoládéval
Mákos guba vaníliával, naranccsal és ananásszal
„Az év szava számunkra a bizakodás volt és úgy érezzük, hogy a magyar gasztronómia egyik legnehezebb évének végére többet kaptunk, mint amit egy évvel ezelőtt el tudtunk képzelni. Hálásak vagyunk, hogy az elmúlt hónapokban szinte minden este telt házzal működhettünk, hogy élvezhettük vendégeink töretlen bizalmát, érdeklődését és hogy nem féltek visszajelzést adni, ha úgy adódott, dicsérni és velünk örülni – mondja Lizsicsár Miklós étteremvezető.
Aki járt nálunk, tudja, hogy csapatunk képes a nehézségeket jókedvbe fordítani. Ha kell, akkor pezsgővel, otthoni ízekkel, zenével és esetleg még egy pezsgővel. 2021 szilveszterének
Ünneplésben komoly rutinunk van és azt beszélik, Budapesten mi vesszük legkomolyabban a lezserséget. Szeretettel várunk mindenkit, az asztalfoglalás megkezdődött!