Event

VAD&SZELÍD: Kollár Endre és Sajben Csaba séfek örömfőzése a St. Andrea Restaurantban

24/01/2023 7:00 pm - 24/01/2023 11:00 pm

St. Andrea Restaurant

A hétköznapok külvárosi pezsgése és a belvárosi ünnep nyugalma, a vad zöldségek és szelíd húsok, két karizmatikus séf – amikor találkoznak. Kollár Endre és Sajben Csaba január 24-én a St. Andrea Restaurantba hívják vendégeiket: a hat fogásos ételsoruk egy igazi közös örömfőzés keretében születik meg. A szezonális zöldségek, izgalmas fűszerek, az erdők és mezők kincsei, a vadételek legszebbjei és a meglepetésfalatok felejthetetlen ízélményt ígérnek: tányéron az „igaziak”.   

 

A Vad&Szelíd vacsorára előzetes asztalfoglalással várjuk vendégeinket, a jegyeket lehetőség van online felületünkön megvásárolni. A vacsoraest ára 32.000 Ft, amely a hat fogásos ételsort, a welcome pezsgőt és a szervízdíjat is tartalmazza. Az esten az italfogyasztás a la carte történik.

 

Javasolt érkezés: 19.00

Javasolt vacsorakezdés: 19.30

Reservation

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Opening hours

Weekdays: 18:00—23:00
Saturday - Sunday: closed (only open for private events)


Business lunch:  suspended during the summer
Kitchen: 18:00-22:00

DRESS CODE

Smart casual

CANCELLATION OF A RESERVATION

If you are unable to attend at the time you have booked, please let us know on one of our contact details so that we can make an alternative reservation for another guest. Thank you!

PARKING

The entrance to St. Andrea Restaurant is located at the corner of Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. and Stollár Béla utca. Parking is available in the surrounding streets. Our colleagues will be happy to assist you with calling a driver service and ordering a taxi on your way out.

SMOKING

Our restaurant is non-smoking according to current legislation. Smoking is allowed at the public ashtrays on the side of the restaurant on Stollár Béla Street. 

CHILDREN

We kindly ask our guests to try to arrange childcare for their children under 12 years of age for the duration of their stay, thus facilitating their own and our other guests' undisturbed relaxation. 

PETS

Please do not bring your pets with you during your stay, as our restaurant is not suitable for pets.