Event

Valentine's DRAMA by St. Andrea Restaurant

14/02/2022 - 14/02/2022

St. Andrea Restaurant

Ez a Valentin-nap más lesz, mint a többi: letesszük a rózsaszín szemüveget és teret adunk a valódi érzéseknek – a St. Andrea Restaurantban február 14-én jöjjön egy estényi szenvedély, dráma, szerelmes csipkebogyó lekvár, a vadak tánca és egy hétfő estéhez méltó, szelíd, de emlékezetes befejezés.
Kollár Endre séf Valentin-napi ajánlatában a férfias ízek az erdő kincseivel rajzolódnak tányérra, a záróakkord pedig nem más, mint a St. Andrea Restaurant új desszertje, a rózsa, málna és kamilla találkozásából született Boldogasszony.
 
Ajánlatunk – DRAMA by St. Andrea Restaurant
????Szarvasburger, lágy sajt, csipkebogyó lekvár
????Vadpörkölt, tojásos galuska, baby római saláta
????Boldogasszony – rózsa, málna, kamilla
 
A szervizről ezúttal is Lizsicsár Miklós és legendás csapata gondoskodik, a pezsgőt Sztarovics Gabriel sommerlier kínálja.
 
????Február 14-én a három fogásos Valentin-napi menüsor ára 26.000 Ft + szervízdíj két főre, az ár az italsort is tartalmazza. Az esten vendégeink az á la carte ajánlatunkból is választhatnak.
 
Reservation

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Opening hours

Weekdays: 12:00—23:00
Saturday - Sunday: closed (only open for private events)


Business lunch: 12:00-15:00
Kitchen: 12:00-22:00
A'la carte: 18:00-22:00

DRESS CODE

Smart casual

CANCELLATION OF A RESERVATION

If you are unable to attend at the time you have booked, please let us know on one of our contact details so that we can make an alternative reservation for another guest. Thank you!

PARKING

The entrance to St. Andrea Restaurant is located at the corner of Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. and Stollár Béla utca. Parking is available in the surrounding streets. Our colleagues will be happy to assist you with calling a driver service and ordering a taxi on your way out.

SMOKING

Our restaurant is non-smoking according to current legislation. Smoking is allowed at the public ashtrays on the side of the restaurant on Stollár Béla Street. 

CHILDREN

We kindly ask our guests to try to arrange childcare for their children under 12 years of age for the duration of their stay, thus facilitating their own and our other guests' undisturbed relaxation. 

PETS

Please do not bring your pets with you during your stay, as our restaurant is not suitable for pets.