ELŐÉTEL

APPETIZER

BLACK ANGUS BÉLSZÍN CARPACCIO TORMA, KAPRIBOGYÓ, PARMEZÁN
Black Angus beef carpaccio horseradish, capers, parmesan
4.750.-
PARADICSOM FENYŐMAG, BAZSALIKOM, VIZITORMA
Tomato pine nuts, basil, watercress
3.850.-
ARANYDURBINCS ”KETA” KAVIÁR, REBARBARA, MÁLNA
Gilt-head sea bream Keta salmon caviar, rhubarb, raspberries
4.850.-
HIDEG KACSAMÁJ EPER, MANDULA, MELASZ
Cold duck liver strawberry, almond, molasses
6.850.-
+ HOLDVÖLGY 6 PUTTONYOS ASZÚ - 2 CL

LEVES

SOUP

HŰVÖS PÓRÉHAGYMALEVES ALMA, MUSTÁRMAG
Cool leek cream soup apple, mustard seeds
2.450.-
KACSAHÚSLEVES ZÖLDSÉGEK, FÜSTÖLT KACSAMELL
Duck soup vegetables, smoked duck breast
3.200.-

FŐÉTELEK

MAIN COURSES

LABEL ROUGE LAZAC GORBUSA KAMCHATKA KAVIÁR, PARAJ, NUDLI, KÉKSAJT
Label rouge salmon Gorbusa Kamchatka caviar, spinach, noodles, blue cheese
6.250.-
ANGUS BÉLSZÍN “ROSSINI” BURGONYAPÜRÉ
Angus beef steak “Rossini” mashed potatoes
13.850.-
MANGALICAGERINC GOMBÁK, SZALONNA, BURGONYA
Mangalitsa pork mushrooms, bacon, potatoes
4.850.-
LECSÓ GRILLEZETT KACSAMÁJJAL VAGY A TÖKÉLETES TOJÁSSAL
Letcho with grilled duck liver or with a perfect egg
6750.- / 4850.-
GÍM BORJÚGERINC ZELLER, ZÖLDALMA, TÁRKONY
Saddle of venison celery, Granny Smith, tarragon
9.400.-
FÜSTÖS KACSAMELL ÚJRÉPA, TAHINI
Smoked duck breast fresh carrots, tahini
5.750.-

DESSZERT

DESSERT

ARANYGALUSKA DIÓ, VANÍLIA
Walnut dumplings vanilla
2.850.-
“COURT DE GANAY” CSOKOLÁDÉ EPER
“Court de Ganay” chocolate strawberries
2.850.-
CITRUS ROPOGÓS, APEROL
Lemon curd, crisps Aperol
2.850.-
SAJTOK
Cheese selection
4.550.-

GRAND SUPERIOR MENÜ

Grand Superior Menu

Amuse bouche
Aranydurbincs PARADICSOM, ANGOLZELLER
Gilt-head sea bream tomatoes, celery
St. Jakab kagyló SZÓJA, RETEK, KORIANDER
Scallop soy, radish, coriander
FÜrj mell VADBROKKOLI, MEGGY
Quail breast wild broccoli, sour cherry
Dám borjú gerinc VADAS
Saddle of venison “Vadas”
Pre-desszert
Pre-dessert
" Boldogasszony" RÓZSA, MÁLNA, KAMILLA
“Blessed Mary” rose, raspberries, chamomile
Petite fours DIGESTIVE AZ ITALKOCSIRÓL 2 cl
Petite fours Digestive from the beverage cart 2 cl
A MENÜ ÁRA
Price of the menu
31.800.-
BOR- ÉS PEZSGŐPÁROSÍTÁSSAL
with wine & champagne pairing
+18.800.-
Kedves vendégeink!

Ételeink allergiát és intoleranciát okozó összetevőiről a felszolgálónál érdeklődjenek!
Amennyiben allergiája, vagy érzékenysége van valamelyik étellel, itallal szemben, azt kérjük
előre jelezze.

Az árak tartalmazzák a jogszabályban előírt adókat.
A számla végösszege 15% szervizdíjat tartalmaz.
Az árak forintban értendők.

***

Dear Guest! About the ingredients causes intolerance and allergies in the dishes, please ask the waiter!

Should you have an allergy or sensitivity to any food or beverage, please indicate it to us
in advance. The prices include the VAT and a discretionary 15% service charge
will be added to your bill. The prices are in HUF.