Hírlevél

Új, exkluzív hírlevéllel jelentkezik a St. Andrea Restaurant: a legjobb nagyvárosi kalandok, pesti sztorik, nem túl komolyan vett csúcsgasztronómia és lezser pillanatok, Lizsicsár Miklós étteremvezető és meghívott vendégeinek prezentálásában. Sztoriban vagyunk!

 

Feliratkozás

 

A havonta küldött hírlevélben vendégeinknek extra meglepetéssel is kedveskedünk: az elsőbbségi asztalfoglalási lehetőség mellett minden alkalommal egy egyedi ajánlatot vagy meglepetést is küldünk. 

Csatlakozzon Ön is a St. Andrea pezsgő társaságához:

sztoriban vagyunk, mesél: a Lizsicsár!

Sikeres feliratkozás

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.

Asztalfoglalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 18:00—23:00
szombat - vasárnap: zárva (zártkörű események számára nyitva)


üzleti ebéd: szeptemberig szünetel
konyha: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.