SÉFMENÜ AJÁNDÉK ST. ANDREA BORSORRAL A St. Andrea Restaurant nyári ajánlata A St. Andrea Borászat huszadik születésnapját ünnepelve július 12 és augusztus 6. között, húsz napon át a St. Andrea Restaurant hatfogásos séfmenüje ajándék borsorral kóstolható. A Grand Superior Menü Kollár Endre séf megfogalmazása a nyár legszebb ízeire, a vadak és vadvirágos mező találkozására. A […]
TOVÁBBVendégünk LEVKO ESZTELLA színésznő, rendező, táncos. A Szovjetunióban született, Londonban és Moszkvában végezte a színművészeti egyetemet. Élt Iránban, ahol a kortárs színházat és táncot kutatta. Lengyelországban Európa egyik legizgalmasabb avantgarde színház társulatával dolgozott együtt. Előadásai meghívást kaptak Európán kívül Japánba, valamint Egyiptomba. Itthon ez elmúlt évek népszerű TV-s szappanoperájában, a Jóban rosszban szerepelt. A Hungary L!ve […]
TOVÁBBFolytatódik a NŐ&BOR vacsora rendezvénysorozatunk, helyszíne május 10-én, kedden este ismét a St. Andrea Restaurant Hangács különterme! Vendégünk SZULÁK ANDREA énekesnő, színésznő, műsorvezető „Szerintem nincsenek erős nők, csak túlélők vannak. Én sem vagyok erős, gyenge vagyok, csak túlélek – magyarázta. – Csak borzasztó egyszerű egy maszkulin társadalomban azzal magyarázni valakinek a kvalitásait, hogy ő erős, mindent kibír. Nem […]
TOVÁBBVendégünk Kánya Kata színész, műsorvezető és a Társtaláló Iroda tulajdonosa. „Közel 30 éve segítek hozzám forduló klienseimnek magánéleti gondjaik feltárásában és megoldásában. Ha összeadom rádiós és televíziós riportalanyaim számát, valamint azokat, akik a társkereső irodába jöttek el, körülbelül 30.000 ember történetét hallgattam meg. Nagyon hamar rájöttem, hogy komoly felelősséggel tartozom a hozzám forduló emberek felé, […]
TOVÁBBFolytatódik a NŐ&BOR vacsora rendezvénysorozatunk, helyszíne március 8-án este ismét a St. Andrea Restaurant Hangács különterme! Vendégünk újra egy úriember, akit nagyon nem kell bemutatni a közönségnek, mert sportriporterként, újságíróként évek óta közkedvelt személyiség . GUNDEL TAKÁCS GÁBOR egy Hamvas Béla idézetet hozott nekem : „ Végül is ketten maradnak, Isten és a bor” . […]
TOVÁBBTélbúcsúztató pezsgés a St. Andrea Wine&Skybarban: Budapest egyik legszebb panorámája mellé ezúttal olasz aperitivót, egy különleges koktélt és három vagány proseccót kínálunk! Február utolsó hetében egy hamisítatlan olasz menüvel csaljuk be a napfényt a St. Andreába, tányéron a napsütötte olajbogyók, szárított paradicsom, sonkák, sajtok, a poharakban pedig tavaszi pezsgés és buborék! Italkínálatunk: Negroni Sbagliato Bortolomiol […]
TOVÁBBEz a Valentin-nap más lesz, mint a többi: letesszük a rózsaszín szemüveget és teret adunk a valódi érzéseknek – a St. Andrea Restaurantban február 14-én jöjjön egy estényi szenvedély, dráma, szerelmes csipkebogyó lekvár, a vadak tánca és egy hétfő estéhez méltó, szelíd, de emlékezetes befejezés. Kollár Endre séf Valentin-napi ajánlatában a férfias ízek az erdő […]
TOVÁBBA Vízöntő havában is folytatódik NŐ&BOR vacsora rendezvénysorozatunk, helyszíne február 8-án este újra a St. Andrea Restaurant Hangács különterme! Vendégünk közkívánatra, hosszú idő után újra egy úriember, aki ráadásul egy nem mindennapi témát hoz nekünk: Hlavay Richárd certified Lego® Serious Play® facilitátor, üzleti suttogó, eredetileg bölcsész, harmincéves gazdasági újságírói, műsorvezetői pályát hagyott hátra, hogy komolyan […]
TOVÁBBA Csillagok évezredek óta segítik a tájékozódásban a vándorokat, tengerészeket és persze a mágusokat. Ezek a Csillagok, Csillagképek és a Bolygóink az időtlen bölcsességet hozzák el nekünk. Mindezekkel a 21. század rohanó világában szeretnénk segíteni néhány pillanatra megállni, visszatalálni önmagunkhoz és a világgal való egyensúlyunkhoz. Január utolsó csütörtök reggelén egy finom pezsgős reggeli és a […]
TOVÁBB2022-ben is folytatódik a NŐ&BOR vacsora rendezvénysorozatunk, az évindító program helyszíne január 19-én szerdán, a St.Andrea Restaurant Hangács különterme. Vendégünk : Teimel Zita üzleti coach, női vállalkozók mentora, marketing tanácsadó, vállakozó, befektető. 8 évvel ezelőtt alapította meg a FEMINAKADÉMIA közösségi portált, ahol több ezer nőnek segít abban, hogy nem csak önismereti úton, hanem karrierépítésben is […]
TOVÁBBDecember 31-én a város legragyogóbb pontján, a Vörösmarty tér fölött található St. Andrea Wine&Skybarban várjuk azokat a vendégeinket, akik az év utolsó napját ünnepi menüsorral, válogatott borokkal, elegáns pezsgőkkel, zenével és Budapest egyik legszebb panorámájával szeretnék búcsúztatni. Menüsorunkban más finomságok mellett kacsamáj kaláccsal, ravioli sütötőkkel és szarvasgombával és skót lazac is kóstolható, a hangulatról a […]
TOVÁBBAz év utolsó napján szélesre tárja kapuit a St. Andrea Restaurant: déltől egészen este tíz óráig várjuk vendégeinket egy hagyományoktól eltérő, egyszerűségében szép estére. Úgy éreztük, hogy látványos programok helyett most akkor vagyunk önmagunk, ha egyszerűen csak koccintunk az év utolsó napján mindazokkal, akik idén a vendégeink voltak és jól érezték magukat nálunk. Szilveszteri vendégségünkben a St. […]
TOVÁBBSzámolni a napokat karácsonyig. Süteményillatot érezni a nagymama konyhájából. A méz, a dió, a baracklekvár és a mák találkozása. Roppanós jégtáblára lépni. Az első hóban lábnyomokat hagyni. A narancs és a mandarin illata. Megkóstolni a havat. Sült gesztenyére várni a hidegben. Kibontani a karácsonyfán lógó szaloncukrot. Visszahajtogatni a papírt, úgy, hogy senki ne vegye észre. […]
TOVÁBBJÁTSZMÁK NÉLKÜL – ÜNNEPEKRE HANGOLÓDVA A NŐ&BOR *Reggeli a város felett* programsorozat vendége november utolsó csütörtök délelőttjén a St. Andrea Wine&Skybarban: Hartmann Krisztina szervezetfejlesztő, coach “Boldog az, aki otthon boldog” (Lev Tolsztoj) Ünnepek közeledtével fontosnak tartjuk, hogy rendet rakjunk magunk körül és egy-két jól bevált, új receptet begyűjtsünk. Tegyük ezt most saját kapcsolati mintáinkkal, és […]
TOVÁBBEgy este, egy találkozás – és a bor. Utolsó, ünnepi alkalommal kóstolható a St. Andrea Restaurantban a névadó St. Andrea Borászat díjnyertes bora, a Nagy-Eged dűlő Egri Bikavér Grand Superior 2017. Az eseményre a St. Andrea Restaurant séfje, Kollár Endre állított össze egy különleges menüsort, amely a lehető legszebb ízekkel igyekszik az ünnepelt bor jegyeit […]
TOVÁBBA Skorpió havában is folytatódik NŐ&BOR vacsora rendezvénysorozatunk, helyszíne november 16-án este újra a St. Andrea Restaurant Hangács különterme! Mit is takar a légzésterapeuta elnevezés? Mi van a Csillagkapun innen és túl? Kicsit más lesz ez az este, rábízzunk magunkat meghívott vendégünkre már az első perctől kezdve… A különterem nagyasztalát körbe ülve, kötöttségek nélkül, interaktívan […]
TOVÁBBA St. Andrea Wine&Skybar bemutatja: Vinyl&Wine Aki a bakelitet szereti, annak stílusa van! Találkozzunk szombaton Budapest kedvenc skybarjában, ezen a napon pörögnek a lemezek, sorra nyitjuk a magyar és nemzetközi borválogatásunk legszebb tételeit, konyhánk pedig extra finom őszi ételeket ajánl a palackok mellé. Mi erre az estére különleges ajánlattal készülünk, többet pedig nem ígérhetünk, mint […]
TOVÁBBA NŐ&BOR *Reggeli a város felett* programsorozat vendége október utolsó csütörtök délelőttjén a St.Andrea Wine & Skybar-ban: Vitályos Eszter, európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár “Aki megy, az halad, aki áll, az marad.” Nem lehet nem észre venni. A frizurája, a sminkje, a ruhája, szuggesztív személyisége, mosolya, közvetlensége… Magas beosztású női vezetőként hogyan éli meg saját […]
TOVÁBBA Mérleg havában is folytatódik NŐ&BOR vacsora rendezvénysorozatunk, október 14-én este vendégünk Dr. Buda Bernadett esztétikai orvos, helyszínünk pedig újra a St. Andrea Restaurant Hangács különterme! Dr. Buda Bernadett 2010 óta a Medios Orvosi Központ orvos-igazgatója, mely vezetése alatt az elmúlt 10 évben országos ismertségű esztétikai klinika lett. 2013-ban részt vett Zein Obagi személyes klinikai tréningjén Los Angelesben, ahol […]
TOVÁBBOktóber 13-án, egyetlen alkalommal éttermünkben: SMOKE by St. Andrea – egy este a füst és a lángok, a barbecue és a szenvedély jegyében. Az esten a férfias ízek és a karakteres ázsiai és dél-amerikai pácok rajongója, Kollár Endre séf hívja örömfőzésre a legendás malacsütéseiről, ikonikus „cigánka” fogásáról és juicy burgereiről ismert budafoki DP BBQ fenegyerekét, […]
TOVÁBBA NŐ&BOR *Reggeli a város felett* programsorozat vendége szeptember utolsó csütörtök délelőttjén: Szarvas Mária életmód tanácsadó „Elég régen foglalkozom a saját személyiségem fejlesztésével, mert hiszem azt, hogy haladni csak úgy lehet ebben a folyton változó világban, ha felvesszük a ritmust. Tudom már egy ideje, hogy a gondolataink befolyásolják a cselekedeteinket, az érzéseinket, és a teljes […]
TOVÁBBAz új korszakát kezdő étterem szeptember végi estje az erdők és mezők legszebb kincseit teszi tányérra: vadvirágok, gombák, körte, lépesméz, bogyósok és vadhúsok megismételhetetlen találkozása az egri bor budapesti otthonában, a St. Andrea Restaurantban. Az esten bemutatkozik az étterem új séfje, Kollár Endre, a szervizért a korábban „Az Év Szervizembere” címmel kitüntetett Lizsicsár Miklós és […]
TOVÁBBA TENGER PEZSGÉSE A ST.ANDREA RESTAURANT-BAN 2019. október 9. 19:00 Tischler Petra és Barna Ádám komplementer vacsoraestje Amikor az ősi elemek találkoznak az asztalon: a tenger és a szárazföld kincseinek fúziója kizárólag csak egy estén. Ne maradjon le az élményről, ez az este megismételhetetlen lesz… Október 9-én éttermünkbe költözik “a tenger pezsgése” osztriga ágyon Tischler […]
TOVÁBBEatwell X St.Andrea Négykezes Pop-up vacsora Április 11-én és 12-én este a St. Andrea Restaurant vendége a mexikói Santiago Lastra, aki Barna Ádámmal közösen ad egy négykezes vacsorát. Talán éppen ez a pop-up vacsora lesz az utolsó állomás a vándorló nomád életében, ugyanis hamarosan London belvárosában nyitja új saját éttermét, Kol Restaurant néven. Csütörtökön és […]
TOVÁBBEatwell X St.Andrea Négykezes Pop-up vacsora Április 11-én és 12-én este a St. Andrea Restaurant vendége a mexikói Santiago Lastra, aki Barna Ádámmal közösen ad egy négykezes vacsorát. Talán éppen ez a pop-up vacsora lesz az utolsó állomás a vándorló nomád életében, ugyanis hamarosan London belvárosában nyitja új saját éttermét, Kol Restaurant néven. Csütörtökön és […]
TOVÁBB