A világ ötven legjobb bora közé választott tételt és az azt kísérő menüsort egy héten át, november 15 -19. között, esténként (18:00-tól) választhatják a vendégek. A St. Andrea Borászat rangos nemzetközi díjjal elismert tételét a nyár végén néhány nap elkapkodták a gyűjtők és a borrajongók, a kereskedelmi forgalomban és a borászatban már nem kapható.
„A St. Andrea Restaurantban az egyik fontos küldetésünk, hogy a hétköznapokat az elegáns éttermi miliővel, az ételeinkkel és a borainkkal ünneppé emeljük. Az utolsó palack elnevezésű estéink Dr. Lőrincz György és családjának munkája előtt tisztelegnek: ünneplik a tudást, az elhivatottságot, a szeretetet és a mély hitet, amellyel boraik készülnek.
A világ ötven legjobb bora között első magyarként szerepelni csodálatos és fontos eredmény, amelyre a magyar borászszakma és a borkedvelők is büszkék lehetnek. Mi is azok vagyunk és szeretnénk ezt vendégeinkkel együtt, méltó módon ünnepelni, az utolsó palackokat együtt kibontani” – mondja Lizsicsár Miklós étteremvezető.
Menü:
Welcome
St.Andrea rosé pezsgő 1dl
Előétel
Véreshurka, cékla, ananász / Csakegyszóval 2020 Pinot Noir 1dl
Főétel
Kacsa udontésztában, bogyós gyümölcsökkel / Nagy-Eged dűlő Egri Bikavér Grand Superior 2017 1dl
Desszert
St. Andrea túrógombóc tejföllel, lekvárral / Ajándék 2017 Hárslevelű 0,5dl
Ásványvíz 0,33
A menü ára az italokkal: 22 000 Forint + 15% szervízdíj
Időpont
Asztalfoglalás:
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a menüsort csak a rendelkezésünkre álló palackok mennyiségével összhangban, korlátozott számban tudjuk kínálni, így a foglalási lehetőség erre az eseményre korlátozott. Kérjük az érdeklődőket, hogy mielőbb jelezzék részvételi szándékukat.