DŰLŐK ÉS LELKEK - SZEPSY & ST. ANDREA BORVACSORA
2025. 11. 11. ST. ANDREA RESTAURANT
Eger és Tokaj nagyborai egy asztalnál
November 11-én megismételhetetlen találkozásnak ad otthont éttermünk: Eger és Tokaj nagyborait, a St. Andrea Szőlőbirtok és a Szepsy Pincészet válogatott tételeit kóstolhatjuk a St. Andrea Restaurant ételsorával, amelyeket Kollár Endre séf az ősz legszebb ízeivel készít. Az este megkoronázásaként nyílik a legtitkosabb trezor: a Zwack Unicum újdonságával kényeztetjük vendégeinket.
Meghitt, nagy estére készülünk: történeteinkkel csillagfényes éjszakában, szépséges utakon járunk, szelíd vadak között. Dűlők és lelkek összeérnek, egymásnak örülve, gyönyörű borokkal a poharunkban... Isten tenyerén.
Vendégeink Szepsy István és Dr. Lőrincz György, az este házigazdája Lizsicsár Miklós étteremvezető.
AZ ESTE ÉTEL- ÉS BORSORA
Magyar tarka tatár
St. Andrea Boldogságos Egri Csillag 2023
Pisztráng, kaviár, Granny smith, salicornia
Szepsy Urbán 73 Furmint Magnum 2022
Kacsamáj, kacsamell, vargánya, Camembert
Szepsy Úrágya Furmint 63 Magnum 2022
St. Andrea Hangács Egri Bikavér 2021
Dám gerinc, őszi zöldségek, szeder
St. Andrea Nagy-Eged Egri Bikavér 2021
Fehér csokoládé, barack, vanília
Szepsy Édes Szamorodni 2017
Az estére a jegyár október 20-ig 48.000 Ft, utána 55.000 Ft. A jegyár tartalmazza az öt fogásos ételsort, a Szepsy- és St. Andrea-borsort, a Zwack Unicum meglepetés tételét és a szűrt vizet, valamint a szervízdíjat. Jegyek korlátozott számban elérhetőek - a jegyek átruházhatóak, de nem visszaválthatóak.
A vacsora 19 órakor kezdődik, érkezés 18.30-tól.
Dress code: elegáns.