A First Class tavaszi programja számos izgalmas kóstolót adott nekünk, kivétel nélkül a buborékok világából. Úgy gondoltuk, hogy az őszt kezdjük egy szép, csendes és nagyon izgalmasnak ígérkező boros eseménnyel.
Szicília az utóbbi évek nagy felfedezettje, az Etna borai mind fehér, mind vörös színben káprázatosak. A sztori izgalmas. Rátaláltunk a világ 100 legjobb pincészete közé sorolt Tasca d'Almerita borászatra, amelynek csúcsbora 96 Suckling pontot kapott, mellé raktuk a St. Andrea 98 pontos borát, így 194-et kaptunk. A képlet ilyen egyszerű.
Mindenkit szeretettel várunk egy izgalmas Szicília-St. Andrea kóstolóra, ahol a két pincészet tételeit ízlelgetjük egymás mellett, szokás szerint vakon. A magyar borok felvezetésében ifj. Lőrincz György lesz segítségemre. A hozzájuk társított szicíliai ételek pedig egy igazi szícíliai séf "tolmácsolásában" lesznek jelen. Erős kezdés lesz - indítsuk el együtt az őszi szezont!
Az este tételeit bemutatja: Fiáth Attila. Az ár tartalmazza a St. Andrea Restaurant Hangács különtermében a kóstolósort és a hozzá kínált falatokat és a szűrt vizet, illetve a kóstoló után a St. Andrea főételét is. Az eseményre való jegyvásárlás a díj befizetésével válik véglegessé, a jegy átruházható.
A kóstoló 19 órakor kezdődik a St. Andrea Restaurant exkluzív különtermében.