Esemény

Ha a művészet nyelvén beszélsz, bárhol megértenek a világban

2022. Június 14. 19:00 - 2022. Június 14. 23:00

St. Andrea Restaurant Hangács különterme
Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78, 1055

Vendégünk LEVKO ESZTELLA színésznő, rendező, táncos. A Szovjetunióban született, Londonban és Moszkvában végezte a színművészeti egyetemet. Élt Iránban, ahol a kortárs színházat és táncot kutatta. Lengyelországban Európa egyik legizgalmasabb avantgarde színház társulatával dolgozott együtt. Előadásai meghívást kaptak Európán kívül Japánba, valamint Egyiptomba. Itthon ez elmúlt évek népszerű TV-s szappanoperájában, a Jóban rosszban szerepelt. A Hungary L!ve […]

Vendégünk LEVKO ESZTELLA színésznő, rendező, táncos.  

A Szovjetunióban született, Londonban és Moszkvában végezte a színművészeti egyetemet. Élt Iránban, ahol a kortárs színházat és táncot kutatta. Lengyelországban Európa egyik legizgalmasabb avantgarde színház társulatával dolgozott együtt. Előadásai meghívást kaptak Európán kívül Japánba, valamint Egyiptomba. Itthon ez elmúlt évek népszerű TV-s szappanoperájában, a Jóban rosszban szerepelt. A Hungary L!ve New York-i magyar színházi fesztivál egyik szervezője. Emellett a kulturális és közéleti Sarolta szalon alapítója, amelyet Alexander Bródy (Bródy Sándor unokája) visszaemlékezése mentén a Bródy család egykori villájában indítottak el párjával.

Időpont: 2022. június 14. (kedd) 19 óra

A különterem nagyasztalát körbe ülve, kötöttségek nélkül, fesztelenül beszélgetünk Esztellával,  miközben Kollár Endre séf újdonságai kerülnek a tányérokra, az ételeket pedig Sztarovics Gábriel sommelier borválogatása kíséri.

A program ára: 18.500,-Ft/fő
(program, üdvözlő ital, vacsora fogások, borok, szervízdíj)

FONTOS !
A programra a korlátozott férőhelyek miatt előregisztráció szükséges, melyet kizárólag a noesbor@standreaborbar.hu email címen keresztül tehetsz meg.
Kérjük mindenképpen várd meg visszajelzésünket!

Érdeklődés és további információ:
Holló Klári
noesbor@standreaborbar.hu
06 30 9217724

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat - vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.