Esemény

Ha nem lehet úgy, ahogy akarom, akkor úgy akarom ahogy lehet!

2022. Május 10. 19:00 - 2022. Május 10.

St. Andrea Restaurant Hangács különterme
Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78, 1055

Folytatódik a NŐ&BOR vacsora rendezvénysorozatunk, helyszíne május 10-én, kedden este ismét a St. Andrea Restaurant Hangács különterme! Vendégünk SZULÁK ANDREA énekesnő, színésznő, műsorvezető „Szerintem nincsenek erős nők, csak túlélők vannak. Én sem vagyok erős, gyenge vagyok, csak túlélek – magyarázta. – Csak borzasztó egyszerű egy maszkulin társadalomban azzal magyarázni valakinek a kvalitásait, hogy ő erős, mindent kibír. Nem […]

Folytatódik a NŐ&BOR vacsora rendezvénysorozatunk!

Helyszíne május 10-én, kedden este ismét a St. Andrea Restaurant Hangács különterme!

Vendégünk SZULÁK ANDREA énekesnő, színésznő, műsorvezető

„Szerintem nincsenek erős nők, csak túlélők vannak. Én sem vagyok erős, gyenge vagyok, csak túlélek – magyarázta. – Csak borzasztó egyszerű egy maszkulin társadalomban azzal magyarázni valakinek a kvalitásait, hogy ő erős, mindent kibír. Nem bír ki. Mindig meghal egy kicsit, aztán mint a főnixmadár, újjáépíti saját magát. Ezért én nem is hiszek ebben az erős nőben. Eleve mi, nők vagyunk szerintem az erősebb nem. „

Időpont: 2022. május 10. (kedd) 19 óra

A különterem nagyasztalát körbe ülve, kötöttségek nélkül, fesztelenül beszélgetünk, miközben Kollár Endre séf újdonságai kerülnek a tányérokra, az ételeket pedig Sztarovics Gábriel sommelier borválogatása kíséri.

A program ára: 18.500,-Ft/fő
(program, üdvözló ital, vacsora fogások, borok, szervízdíj)

A programra a korlátozott férőhelyek miatt előregisztráció szükséges, melyet kizárólag a noesbor@standreaborbar.hu email címen keresztül tehetsz meg.

Kérjük mindenképpen várd meg visszajelzésünket!

Érdeklődés és további információ:
Holló Klári
noesbor@standreaborbar.hu
06 30 9217724

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat - vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.