Idén is úgy érezzük, hogy látványos programok helyett akkor vagyunk önmagunk, ha az
étterem gyönyörű fényei között csak beszélgetünk, vacsorázunk és koccintunk az év utolsó
napján mindazokkal, akik idén a vendégeink voltak és jól érezték magukat nálunk.
Szilveszteri vendégségünkben a St. Andrea Borászat bámulatos pezsgőit déltől Lizsicsár
Miklós és csapata szervírozza, Kollár Endre séf örömfőzésében pedig déltől este tízig kínálja
a szezon közönségkedvenc fogásait.
Ízelítő szilveszteri à la carte menünkből:
*Hagyományos halászlé
*Dry-aged cékla, szeder, dió, márványsajt
*Fácán consommé, friss zöldségek
*Lencse, malaccsászár
*Dám borjúgerinc csicsóka, birs
*Őzpörkölt, házi tarhonya, erdei gyümölcs
*Angus bélszín Rossini
*Zserbó, ahogy séfünk szereti
Ünneplésben komoly rutinunk van és azt beszélik, Budapesten mi vesszük legkomolyabban
a lezserséget. Szeretettel várunk mindenkit, az asztalfoglalás megkezdődött!
info@standrearestaurant.hu
St. Andrea Restaurant (standrearestaurant.hu)