A szelíd vadász visszatér! Kollár Endre séf őszi étlapjában már hagyományosan az erdőé a főszerep.
Idén a Grand Superior séfmenü az, amelyben az őszi erdők, mezők legszebb kincsei kerülnek terítékre: lezser kezdés a dámvad terrine, erős pillanat a kacsamáj, cékla és szarvasszív közös dobbanása, a superior "nagyvad" pedig a gím borjúgerinc, amely idén csicsókával szalad.
A lágy levezetésben a körte verjus-vel és vaníliával debütál, Kollár Endre séf és Cseresnyés Krisztina pastry chef új signature desszertje, az "Álmodó - mangó, passió, rizs" pedig édes szépség az este végére. A séfmenühöz a válogatott borokat sommelier kollégánk ajánlja.
A Grand Superior séfmenü mellett megújul őszi esti étlapunk is. Október 5-7. között, a nyitóhétvégén vad sztorik, legendás szerviz és szelíd, csendes meghittség a város legnyüzsgőbb pontján, a St. Andrea Restaurantban.
Asztalfoglalás: