Esemény

NŐ&BOR a Mérleg havában is a St. Andrea Restaurantban!

2022. Október 11. 19:00 - 2022. Október 11.

St. Andrea Restaurant Hangács különterme
Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78, 1055

Folytatódik hölgyeknek szóló vacsora rendezvénysorozatunk, helyszíne október 11-én, kedden este ismét a St. Andrea Restaurant Hangács különterme. Vendégünk : Mocselini Éva szexuálpszichológus

Éva pszichológusként dolgozik a magánszférában, 18 éve tanít a felnőttképzésben pszichológiát és egészségügyi ismereteket, a Szépenváljel Válásközpont szexuálpszichológiai tanácsadója. Csoportos családállításokat vezet a Hellingeri-módszerrel, valamint igény szerint önismereti és férfi-női csoportokat is.

Az est folyamán nyíltan beszélgetünk többek között arról is, hogy a szex miért tabu a mai társadalomban, amely nagyon nehezen tud nyílttá válni, és miért tanulunk csak nagyon keveset a szexualitásról  vagy milyen praktikákkal tartható fenn hosszú távon a szenvedély egy párkapcsolatban , mitől működik jól a szex vagy esetleg ellaposodott a párkapcsolatod?  

Fontosnak tartom jelezni, hogy kérlek, csak akkor vegyél részt ezen a programon, ha úgy érzed nyitott vagy a fenti témára és nem jelent különösebb gondot erről egy hölgytársaságban beszélgetni, esetlegesen téged érdeklő kérdéseket, témákat is felvetni.

 

Időpont:  2022. október 11. (kedd) 19.00 h

Októberben újra a különterem nagyasztalát körbe ülve, kötöttségek nélkül, fesztelenül beszélgetünk ez alkalommal arról, hogy miért is tabu téma a szex. 

Az estet Kollár Endre séf újdonságai és Sztarovics Gábriel sommelier borválogatása kíséri.

 

A program ára:
21.500,-Ft/fő
(program, üdvözlőital, vacsora fogások, borok, szervízdíj)

 

A programra a korlátozott férőhelyek miatt e-mailben regisztráció szükséges, melyet  a noesbor@standreaborbar.hu email címen keresztül tehetsz meg.

Kérjük mindenképpen várd meg visszajelzésünket!

 

Érdeklődés és további információ:
Holló Klári
noesbor@standreaborbar.hu
06 30 9217724

 

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat-vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.