Esemény

NOT Your Valentine! a St. Andrea Restaurantban

2023. Február 14. 12:00 - 2023. Február 14.

St. Andrea Restaurant

Az év minden napján érzelmektől túlfűtött St. Andrea Restaurant február 14-én hagyományosan letekeri a lángot - az elmúlt évekhez hasonlóan idén is szeretnénk biztonságos menedéket nyújtani azoknak, akik Valentin-napon szívesen mellőznék a romantikát, kerülnék a rózsaszirmokat, kifejezetten kérnék, hogy ne szólítsák őket galambomnak. 

Szeretettel várjuk azokat, akik csalódtak, kiábrándultak, éppen nem éreznek semmit, akiket megbántottak, balra húztak a Tinderen, akikkel sms-ben szakítottak, akiket nem vittek Balira, de még a Műjégre sem, és persze azokat is, akik dátumtól függetlenül szeretnének egy átlagos kedd estét a lehető legszebb ételek és borok társaságában eltölteni.

 

Ajánlatunkból:

Disznósajt, hagyma

Abált szalonna, paradicsom, medvehagyma termés

Vadpörkölt, házi tarhonya, erdei gyümölcsök

Túrógombóc, ahogy anyám csinálja

 

Hazudj, ha tudsz - alkoholmentes gin-tonic

 

Asztalfoglalás: 

St. Andrea Restaurant (standrearestaurant.hu) 

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat-vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.