Esemény

PIEMONTI MYSTERIUMOK

2023. Február 2. 19:00 - 2023. Február 2.

St. Andrea Restaurant

Megismételhetetlen, különleges estére hívja vendégeit az Alba-i Szarvasgomba és Borlovagrend: lépjünk be együtt a Nebbiolo borok elegáns világába, kóstoljuk meg a friss szarvasgombával készülő ételsort és hagyjuk, hogy az olasz-magyar találkozás messzire repítsen minket!  Elegancia, egyedülálló ízélmény és a Borlovagrend különleges programja a város legsűrűbb pontján, a St. Andrea étteremben – egy mégis csendes, különleges este erdőillatban, a borok bűvöletében.

Az este hangulatát Olaszországból érkező vendégeink alapozzák majd meg:

Massimo Damonte, Cantina Malvirá Pinészet

Ilena Colucci, Langa Turisztikai Testület

Martina Aloi, szarvasgombavadász

Az este házigazdái Gianni Annoni és Lizsicsár Miklós, a borokat Fabio Aimar, Sztarovics Gabriel és Orodán György  sommelier-k prezentálják. A magyar borszakmát Magyarország egyik legszebb borbirtokának alapítója, Dr. Lőrincz György képviseli.

 

//

PIEMONTI MYSTERIUMOK

Üdvözlet a konyháról

Malvrá Nebbiolo spumante / RIVE GAUCHE Rosé

* házi kenyér és vaj

 

Malvirá ROERO RISERVA MOMBELTRAMO 2017

*Dry-aged cékla, szeder, márványsajt, dió 

 

Bruno Rocca BARBARESCO CURRA RISERVA 2015

*Kacsamáj, parmezánhab, szarvasgomba

 

Mauro Molino BAROLO 2017.

*Fürj, karfiol, zölddió 

 

Malvirá ROERO RISERVA TRINITÁ 2004 Magnum

*Őzpörkölt, házi tarhonya, erdei gyümölcs

 

MYSTERIUM 2018

*Tete de Moine, cseresznyepor

 

Ceretto BAROLO CHINATO

* Étcsokoládé, datolya, medvecukor

 

Az étel- és borsor, illetve a program ára 58.000 Ft, amely a szervízdíjat tartalmazza. Jegyvásárlásra online felületünkön van lehetőség.

 

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat-vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.