Esemény

Prosecco Bar a város felett

2022. Február 23. - 2022. Február 26.

St. Andrea Wine&Skybar

Télbúcsúztató pezsgés a St. Andrea Wine&Skybarban: Budapest egyik legszebb panorámája mellé ezúttal olasz aperitivót, egy különleges koktélt és három vagány proseccót kínálunk! Február utolsó hetében egy hamisítatlan olasz menüvel csaljuk be a napfényt a St. Andreába, tányéron a napsütötte olajbogyók, szárított paradicsom, sonkák, sajtok, a poharakban pedig tavaszi pezsgés és buborék!


Italkínálatunk:
Negroni Sbagliato
Bortolomiol “Prior” 2020 Magnum
Furlan Prosecco Superiore
Sorelle Bronca Prosecco Brut
Konyhánk ajánlata: 
Sonka&Sajt
Caprese di Mozzarella di Bufala
Articsóka, napon szárított paradicsom, bresaola
Bruscetta avokádóval vagy paradicsommal, garnéla rákkal
Olajbogyó variációk Olaszországból
ASZTALFOGLALÁS:
+36 30 300 3930
Kapcsolat – St. Andrea Wine & Skybar (standreaskybar.hu)

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat-vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.