Esemény

Séfmenü

2022. Július 12. 14:13 - 2022. Augusztus 25. 16:16

St. Andrea Restaurant

SÉFMENÜ AJÁNDÉK ST. ANDREA BORSORRAL A St. Andrea Restaurant nyári ajánlata A St. Andrea Borászat huszadik születésnapját ünnepelve július 12 és augusztus 6. között, húsz napon át a St. Andrea Restaurant hatfogásos séfmenüje ajándék borsorral kóstolható. A Grand Superior Menü Kollár Endre séf megfogalmazása a nyár legszebb ízeire, a vadak és vadvirágos mező találkozására. A […]

SÉFMENÜ AJÁNDÉK ST. ANDREA BORSORRAL

A St. Andrea Restaurant nyári ajánlata

A St. Andrea Borászat huszadik születésnapját ünnepelve július 12 és augusztus 6. között, húsz napon át a St. Andrea Restaurant hatfogásos séfmenüje ajándék borsorral kóstolható.

A Grand Superior Menü Kollár Endre séf megfogalmazása a nyár legszebb ízeire, a vadak és vadvirágos mező találkozására.  A szervizért Lizsicsár Miklós legendás csapata felel, az italokat Sztarovics Gabriel sommelier kínálja vendégeinknek.

A hatfogásos menüsor ára 31 800 Ft + szervízdíj, a borsor a St. Andrea Restaurant ajándéka.

Grand Superior Menü – ajándék borsorral, Kollár Endre séf konyhájából

  • Amuse bouche
  • Aranydurbincs, paradicsom, angolzelle
  • St. Jakab kagyló, szója, retek, koriande
  • Fürj, vadbrokkoli, meggy
  • Dám borjúgerinc, vadas
  • Pre-desszert
  • “Boldogasszony” rózsa, málna, kamilla
  • Petite fours

Asztalfoglalás:

Kapcsolat – St. Andrea Restaurant – Budapest (standrearestaurant.hu)

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat-vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.