SÉFMENÜ AJÁNDÉK ST. ANDREA BORSORRAL A St. Andrea Restaurant nyári ajánlata A St. Andrea Borászat huszadik születésnapját ünnepelve július 12 és augusztus 6. között, húsz napon át a St. Andrea Restaurant hatfogásos séfmenüje ajándék borsorral kóstolható. A Grand Superior Menü Kollár Endre séf megfogalmazása a nyár legszebb ízeire, a vadak és vadvirágos mező találkozására. A […]
SÉFMENÜ AJÁNDÉK ST. ANDREA BORSORRAL
A St. Andrea Restaurant nyári ajánlata
A St. Andrea Borászat huszadik születésnapját ünnepelve július 12 és augusztus 6. között, húsz napon át a St. Andrea Restaurant hatfogásos séfmenüje ajándék borsorral kóstolható.
A Grand Superior Menü Kollár Endre séf megfogalmazása a nyár legszebb ízeire, a vadak és vadvirágos mező találkozására. A szervizért Lizsicsár Miklós legendás csapata felel, az italokat Sztarovics Gabriel sommelier kínálja vendégeinknek.
A hatfogásos menüsor ára 31 800 Ft + szervízdíj, a borsor a St. Andrea Restaurant ajándéka.
Grand Superior Menü – ajándék borsorral, Kollár Endre séf konyhájából
- Amuse bouche
- Aranydurbincs, paradicsom, angolzelle
- St. Jakab kagyló, szója, retek, koriande
- Fürj, vadbrokkoli, meggy
- Dám borjúgerinc, vadas
- Pre-desszert
- “Boldogasszony” rózsa, málna, kamilla
- Petite fours
Asztalfoglalás:
Kapcsolat – St. Andrea Restaurant – Budapest (standrearestaurant.hu)