Esemény

SMOKE BY ST. ANDREA RESTAURANT

2021. Október 13. - 2021. Október 13.

St. Andrea Restaurant

Október 13-án, egyetlen alkalommal éttermünkben: SMOKE by St. Andrea – egy este a füst és a lángok, a barbecue és a szenvedély jegyében.

Az esten a férfias ízek és a karakteres ázsiai és dél-amerikai pácok rajongója, Kollár Endre séf hívja örömfőzésre a legendás malacsütéseiről, ikonikus „cigánka” fogásáról és juicy burgereiről ismert budafoki DP BBQ fenegyerekét, Sajben Csaba séfet. Csaba a St. Andrea étterembe hozza el az asador-életérzést: szabad tűzön készült ételek és felszabadult közösségi élmény, ezúttal fine dininggal fűszerezve.

A találkozáshoz a díjnyertes egerszalóki St. Andrea Borászat tételeit kínálja ifj. Lőrincz György borász.

MENÜ

Füstölt Mont-Saint Michel-i kagyló ceviche

Savanyított makréla filé, Xo szósz, mángold

Parázson sült mangalicafül, jalapeno, avokádó

BBQ marhaszegy, parázsban sült zeller, miso, zöldalma salsa, szívsaláta

Kókusz, mangó, passiógyümölcs

Füstölt alma, sós karamell

IDŐPONT

2021. október 13. este

ÁR
A vacsora ára 24.900 Ft + 15% szervizdíj/ fő, amely tartalmazza a négyfogásos menüsort és a St. Andrea Borászat válogatott tételeit.

ASZTALFOGLALÁS
+36 1 269 0130
+36 30 488 2902
info@standrearestaurant.hu

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat - vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.