Esemény

SOLD OUT - Nő&Bor évzáró vacsora: Black&Bubbles

2022. December 7. 19:00 - 2022. December 7.

St. Andrea Restaurant Hangács különterme
Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78, 1055

Nagy beszélgetések, régi és új barátságok, fény, erő, megérkezés. Néhány olyan pillanat, amely a Nő&Bor találkozásokat a kezdetek óta mindig, de az ünnepi időszakban különösen jellemzi. Évzáró vacsoránkon egy kicsit vissza, de főleg előretekintünk, szeretettel, optimizmussal, új tervekkel, reménységgel.
Üljük körül december 7-én az ünnepi asztalt a hölgytársaságban, ahol megfér egymás mellett a fekete eleganciája és a buborék lezser pezsgése. Ha pedig nem kérnénk valami szokatlant, azok nem mi lennénk, úgyhogy elő a vad rúzzsal, a csillogó fülbevalóval, a cipővel, amit máshova nem mernél felvenni. 
 
A menüsort és italokat a St. Andrea csapata külön erre az alkalomra kínálja, a helyszín pedig az étterem Hangács különterme.  
 
Szeretettel várja vendégeit az ünnepi vacsorára Holló Klári! 
Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat: 18:00—23:00
vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.