A TŰZ, a FÜST és a LÁNG találkozása a St. Andrea Restaurantban. Három séf egy megismételhetetlen estén: együtt főz Kovács Renátó (HILDA), Sajben Csaba (Hétköznapok) és Kollár Endre (St. Andrea Restaurant). Pesti sztorik, nagyvárosi intrika, füstös zöldségek, vagány BBQ és egy szelíd desszert: ez az este más lesz, mint a többi!
⭐Szőlő, alma, paradicsom
⭐Kacsamáj, dió, birsalma
⭐Céklaleves, Thai bazsalikomos sárga cékla, lágy kecskesajt, somlekvár, szecsuáni olaj
⭐BBQ sütőtök, karamellizált kelbimbó, cikória, savanyított körte, malátamorzsa
⭐Rántott mangalica pofa, agata, fehérboros pecsenyelé, jéghideg uborka-bodza-egres saláta
⭐Álmodó - passió, mangó, basmati rizs
A menüsor ára 37.000 Ft. amely tartalmazza a hat fogást, a vizet és partnerünk, a Moet&Chandon köszöntő tételét.
Ajánlott érkezés 19 óra, kérjük, ha más időpontban érkezne, jelezze éttermünknek!