Esemény

Szezonnyitó NŐ&BOR a St. Andrea Restaurantban!

2022. Szeptember 13. 19:00 - 2022. Szeptember 13. 22:00

St. Andrea Restaurant Hangács különterme
Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78, 1055

Folytatódik hölgyeknek szóló vacsora rendezvénysorozatunk, helyszínünk szeptember 13-án, kedden este ismét a St. Andrea Restaurant Hangács különterme. Vendégeink Tollár Mónika rendező, art director és Horváth Lili Jászai Mari-díjas színésznő

Tollár Mónika a JPTE Bölcsészettudományi Kara művelődésszervező szakának elvégzése után szerzett diplomát a Színház- és Filmművészeti Egyetemen.
Egyszemélyben mint dramaturg és rendező, független produkcióként hozta létre Janikovszky Éva egyik felnőtteknek szóló könyvéből  'A lemez két oldala' című képzeletszínházi előadást 2013-ban a budapesti Katona József Színház
Sufnijában, mely a premier óta több, mint 150 alkalommal került bemutatásra Magyarországon és külföldön.

Az ősbemutató egyik szereplője Horváth Lili, Jászai Mari-díjas színésznő volt. Az írónő halálának 10. évfordulója alkalmából készült, felnőtteknek szóló produkció igazi és éles tükör szavakból csiszolva: általa az emberi játszmákra ismerhetünk rá humoros, jellegzetesen janikovszkys stílusban...

E képzeletszínházi est keretében Mónika, mint dramaturg-rendező és Lili, mint színésznő mesél nekünk az elmúlt kilenc közös színházi évük legérdekesebb pillanatairól, eseményeiről.

A Janikovszky Éva írásai alapján életre keltett halhatatlan nőalakok segítségével gondolkodnak közösen velünk a 40, pontosabban inkább a 45 év feletti lét végpontjairól: mindennapi mélységeiről és magasságairól. Őszinte kíváncsisággal és együttérzéssel vallanak arról, milyen válaszok, megoldások születtek bennük az élet különféle helyzeteire a negyedik X-en túl...  A különféle 'arcainkra' igyekeznek közelebbről és mélyebben rátekinteni - pontosabban arra a képre, amit kifelé mutatunk magunkról másoknak ebben a sokféle, sokszínű világban.

Ez az este vers és próza, élet és művészet különleges, szeretetteljes találkozása lesz, ahol a közös nevező, a kapocs a játékosság és a derű. Afféle asszociáció-folyam: éles tükör - szavakból csiszolva...

//

A nyári szünet után újra a különterem nagyasztalát körbe ülve, kötöttségek nélkül, fesztelenül beszélgetünk, miközben egy színházi előadás kellős közepén találjuk magunkat. Az estet Kollár Endre séf újdonságai és Sztarovics Gábriel sommelier borválogatása kíséri.

A program ára: 21.300,-Ft/fő (program, üdvözlő ital, vacsora fogások, borok, szervízdíj)

Sok szeretettel várja vendégeit Holló Klára, a Nő&Bor alapítója.

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat - vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.