Esemény

Téli rege

2021. November 8. - 2021. December 27.

St. Andrea Restaurant

Számolni a napokat karácsonyig. Süteményillatot érezni a nagymama konyhájából. A méz, a dió, a baracklekvár és a mák találkozása. Roppanós jégtáblára lépni. Az első hóban lábnyomokat hagyni. A narancs és a mandarin illata. Megkóstolni a havat. Sült gesztenyére várni a hidegben. Kibontani a karácsonyfán lógó szaloncukrot. Visszahajtogatni a papírt, úgy, hogy senki ne vegye észre.

Ünnepváró bonbonválogatást alkotott meg Kollár Endre séf és a St. Andrea Restaurant csapata: gyermekkorunk karácsonyi ízélményeinek utazására hívjuk vendégeinket különböző emlékek végigkóstolásával. A kizárólag az adventi készülődés időszakában kóstolható, minden érzékszervre ható gasztronómiai élmény gyermekkorunk teleinek várakozással teli, édes világába repít. A desszerttál, amely önmagában vagy italokkal párosítva is kóstolható, különleges lezárása lehet a St. Andrea Restaurantban elfogyasztott ebédnek vagy vacsorának is.

Bonbonválogatásunk:

Karácsony Egerszalókon / St. Andrea csokoládé borral töltve

Csak még egyet, csillagom / szilvásgombóc fahéjjal és mandulával – Santos Dumont XO

Havas reggel / kókusz kókusszal – Plantation XO

Nagymamám konyhája / dió, narancs – A.H. Riise XO

Meglepetés bonbon St. Andrea borral kínálva

A bonbonválogatás az adventi időszakban, hétfői napokon elérhető a St. Andrea Restaurant kínálatában.

Az öt bonbont tartalmazó desszert ára 3900 Ft, italválogatásunkkal együtt pedig 4900 Ft + 15%szervizdíj.

Az ár a felszolgálási díjat nem tartalmazza.

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat - vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.