Ünnepváró bonbonválogatást alkotott meg Kollár Endre séf és a St. Andrea Restaurant csapata: gyermekkorunk karácsonyi ízélményeinek utazására hívjuk vendégeinket különböző emlékek végigkóstolásával. A kizárólag az adventi készülődés időszakában kóstolható, minden érzékszervre ható gasztronómiai élmény gyermekkorunk teleinek várakozással teli, édes világába repít. A desszerttál, amely önmagában vagy italokkal párosítva is kóstolható, különleges lezárása lehet a St. Andrea Restaurantban elfogyasztott ebédnek vagy vacsorának is.
Bonbonválogatásunk:
Karácsony Egerszalókon / St. Andrea csokoládé borral töltve
Csak még egyet, csillagom / szilvásgombóc fahéjjal és mandulával – Santos Dumont XO
Havas reggel / kókusz kókusszal – Plantation XO
Nagymamám konyhája / dió, narancs – A.H. Riise XO
Meglepetés bonbon St. Andrea borral kínálva
A bonbonválogatás az adventi időszakban, hétfői napokon elérhető a St. Andrea Restaurant kínálatában.
Az öt bonbont tartalmazó desszert ára 3900 Ft, italválogatásunkkal együtt pedig 4900 Ft + 15%szervizdíj.
Az ár a felszolgálási díjat nem tartalmazza.