Esemény

VAD&SZELÍD: Kollár Endre és Sajben Csaba séfek örömfőzése a St. Andrea Restaurantban

2023. Január 24. 19:00 - 2023. Január 24. 23:00

St. Andrea Restaurant

A hétköznapok külvárosi pezsgése és a belvárosi ünnep nyugalma, a vad zöldségek és szelíd húsok, két karizmatikus séf – amikor találkoznak. Kollár Endre és Sajben Csaba január 24-én a St. Andrea Restaurantba hívják vendégeiket: a hat fogásos ételsoruk egy igazi közös örömfőzés keretében születik meg. A szezonális zöldségek, izgalmas fűszerek, az erdők és mezők kincsei, a vadételek legszebbjei és a meglepetésfalatok felejthetetlen ízélményt ígérnek: tányéron az „igaziak”.   

 

*Fekete szarvasgomba, szatmári kacsamáj, matuzsálem sajt

*Füstölt sárgacékla, kelbimbó, birsalma, kapribogyó, mandula

*Kelkáposzta főzelék, konfitált bab, kovászolt shitake gomba, lágytojás

*Gím borjúgerinc, téli zöldségek, bodzarügy, savanyított akácvirág

*St. Andrea somlói galuska

*Almás húzott rétes, kecskesajt, hársméz, dió

 

A Vad&Szelíd vacsorára előzetes asztalfoglalással várjuk vendégeinket, a jegyeket lehetőség van online felületünkön megvásárolni. A vacsoraest ára 28.000 Ft, amely a hat fogásos ételsort, a welcome pezsgőt és a szervízdíjat is tartalmazza. Az esten az italfogyasztás a la carte történik.

 

Javasolt érkezés: 19.00

Javasolt vacsorakezdés: 19.30

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat: 18:00—23:00
vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.