A hétköznapok külvárosi pezsgése és a belvárosi ünnep nyugalma, a vad zöldségek és szelíd húsok, két karizmatikus séf – amikor találkoznak. Kollár Endre és Sajben Csaba január 24-én a St. Andrea Restaurantba hívják vendégeiket: a hat fogásos ételsoruk egy igazi közös örömfőzés keretében születik meg. A szezonális zöldségek, izgalmas fűszerek, az erdők és mezők kincsei, a vadételek legszebbjei és a meglepetésfalatok felejthetetlen ízélményt ígérnek: tányéron az „igaziak”.
*Fekete szarvasgomba, szatmári kacsamáj, matuzsálem sajt
*Füstölt sárgacékla, kelbimbó, birsalma, kapribogyó, mandula
*Kelkáposzta főzelék, konfitált bab, kovászolt shitake gomba, lágytojás
*Gím borjúgerinc, téli zöldségek, bodzarügy, savanyított akácvirág
*St. Andrea somlói galuska
*Almás húzott rétes, kecskesajt, hársméz, dió
A Vad&Szelíd vacsorára előzetes asztalfoglalással várjuk vendégeinket, a jegyeket lehetőség van online felületünkön megvásárolni. A vacsoraest ára 28.000 Ft, amely a hat fogásos ételsort, a welcome pezsgőt és a szervízdíjat is tartalmazza. Az esten az italfogyasztás a la carte történik.
Javasolt érkezés: 19.00
Javasolt vacsorakezdés: 19.30