Esemény

Valentine's DRAMA by St. Andrea Restaurant

2022. Február 14. - 2022. Február 14.

St. Andrea Restaurant

Ez a Valentin-nap más lesz, mint a többi: letesszük a rózsaszín szemüveget és teret adunk a valódi érzéseknek – a St. Andrea Restaurantban február 14-én jöjjön egy estényi szenvedély, dráma, szerelmes csipkebogyó lekvár, a vadak tánca és egy hétfő estéhez méltó, szelíd, de emlékezetes befejezés.
Kollár Endre séf Valentin-napi ajánlatában a férfias ízek az erdő kincseivel rajzolódnak tányérra, a záróakkord pedig nem más, mint a St. Andrea Restaurant új desszertje, a rózsa, málna és kamilla találkozásából született Boldogasszony.
 
Ajánlatunk – DRAMA by St. Andrea Restaurant
????Szarvasburger, lágy sajt, csipkebogyó lekvár
????Vadpörkölt, tojásos galuska, baby római saláta
????Boldogasszony – rózsa, málna, kamilla
 
A szervizről ezúttal is Lizsicsár Miklós és legendás csapata gondoskodik, a pezsgőt Sztarovics Gabriel sommerlier kínálja.
 
????Február 14-én a három fogásos Valentin-napi menüsor ára 26.000 Ft + szervízdíj két főre, az ár az italsort is tartalmazza. Az esten vendégeink az á la carte ajánlatunkból is választhatnak.
 
Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat-vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.