A St. Andrea Borászat és a Louis Latour borvacsorája Egerszalókon
2022. Március 17.

A St. Andrea Borászat és a Louis Latour borvacsorája Egerszalókon

Különleges borvacsorára hívta vendégeit Dr. Lőrincz György és a St. Andrea Borászat: a világ egyik vezető borászata, a burgundiai Domaine Louis Latour és Christophe Deola birtokigazgató érkezett meghívásukra Egerszalókra.

Március második hétvégéjén nagy borok különleges összecsengéseinek lehettek tanúi a vendégek, az este négyfogásos ételsorát a St. Andrea Restaurant séfje, Kollár Endre és csapata prezentálta a vendégeknek. Képgalériában mutatjuk az est legkedvesebb pillanatait!

0317-1.jpg

0317-2.jpg

0317-3.jpg

További bejegyzések

2022. Január 26.

Vendégségben Egerszalókon a St. Andrea Borászatnál

Januárban a St. Andrea Restaurant és a St. Andrea Wine&Skybar vezetői és munkatársai Egerszalókra látogattak, ahol a borászat vendégeiként évindító beszélgetésen és pincelátogatáson vettek részt. Köszönjük Dr. Lőrincz György és családjának vendégszeretetét, gondolatait, kedvességét.

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat-vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.