Magazin
Virágzik a lezser fine dining: újdonságok húsvétváráskor a St. Andrea Restaurantban
A magyar gasztronómiát bemutató sorozatában a csillagos séfek után most új magyar tehetséget fedezett fel a Michelin Guide
Áprilistól bővül a St. Andrea Restaurant: a Michelin Guide által is ajánlott fine dining étterem tavasztól a Boldogságos bárban is várja vendégeit.
Megismételhetetlen, nagyívű találkozásba hívta vendégeit Dr. Lőrincz György és a St. Andrea Borászat.
Különleges borvacsorára hívta vendégeit Dr. Lőrincz György és a St. Andrea Borászat: a világ egyik vezető borászata, a burgundiai Domaine Louis Latour és Christophe Deola birtokigazgató érkezett meghívásukra Egerszalókra.
Új szakmai vezetőt nevezett ki a St. Andrea Budapest a belvárosi Váci1 irodaház műemléképületének tetőteraszán öt éve sikeresen működő St. Andrea Wine&Skybar élére: márciustól Berényi Oszvald sommelier hoz új lendületet a bár életébe.
Januárban a St. Andrea Restaurant és a St. Andrea Wine&Skybar vezetői és munkatársai Egerszalókra látogattak, ahol a borászat vendégeiként évindító beszélgetésen és pincelátogatáson vettek részt. Köszönjük Dr. Lőrincz György és családjának vendégszeretetét, gondolatait, kedvességét.
Január 19-én megkezdi új évadát a St. Andrea Nő&Bor rendezvénysorozata: a háziasszony Holló Klári idén is várja régi és új vendégeit.
Budapesti topéttermek, a St. Andrea Restaurant és a Terra Restaurant csapata főzött ebédet két napon az Országos Mentőszolgálat munkatársainak.
A borászati lapban ezúttal a St. Andrea Restaurant szerepel: nagyinterjú készült Lizsicsár Miklós étteremvezetővel és Kollár Endre séffel, a beszélgetés mellett pedig négy ünnepi recept és borpárosítás is elérhető, összesen hat oldalon.