Egy asztalnál – őszi beszélgetés Lizsicsár Miklóssal
Tulajdonképpen sikersztorival, hiszen a pincészet a Nagy-Eged dűlő Egri Bikavér Grand Superior 2017-es borral a világ legjobbjai közé került.
Teltházzal jutalmazta vendégkörünk a SMOKE by St. Andrea ötletét: Kollár Endre séf a budafoki DP BBQ séfjét, Sajben Csabát hívta örömfőzésre október közepén éttermünkbe.
A menüben füstölt Mont-Saint Michel-i kagyló ceviche, savanyított makréla filé, Xo szósz, mángold, parázson sült mangalicafül, jalapeno, avokádó, BBQ marhaszegy, parázsban sült zeller, miso, zöldalma salsa, szívsaláta és az este népszerű desszertje, a kókusz, mangó, passiógyümölcs hármasa kápráztatta el vendégeinket.
Köszönjük Sajben Csaba séfnek és csapatának, hogy velünk tartottak ezen a különleges esten és megmutatták szenvedélyüket, a füst, a tűz és különleges technikával, lassan készülő húsok világát.
Tulajdonképpen sikersztorival, hiszen a pincészet a Nagy-Eged dűlő Egri Bikavér Grand Superior 2017-es borral a világ legjobbjai közé került.
Megismételhetetlen, nagyívű találkozásba hívta vendégeit Dr. Lőrincz György és a St. Andrea Borászat.
A borászati lapban ezúttal a St. Andrea Restaurant szerepel: nagyinterjú készült Lizsicsár Miklós étteremvezetővel és Kollár Endre séffel, a beszélgetés mellett pedig négy ünnepi recept és borpárosítás is elérhető, összesen hat oldalon.