Virágzó találkozás húsvét előtt: borvacsorát adott a Louis Latour és a St. Andrea Borászat Egerszalókon
Megismételhetetlen, nagyívű találkozásba hívta vendégeit Dr. Lőrincz György és a St. Andrea Borászat.
Teltházzal jutalmazta vendégkörünk a SMOKE by St. Andrea ötletét: Kollár Endre séf a budafoki DP BBQ séfjét, Sajben Csabát hívta örömfőzésre október közepén éttermünkbe.
A menüben füstölt Mont-Saint Michel-i kagyló ceviche, savanyított makréla filé, Xo szósz, mángold, parázson sült mangalicafül, jalapeno, avokádó, BBQ marhaszegy, parázsban sült zeller, miso, zöldalma salsa, szívsaláta és az este népszerű desszertje, a kókusz, mangó, passiógyümölcs hármasa kápráztatta el vendégeinket.
Köszönjük Sajben Csaba séfnek és csapatának, hogy velünk tartottak ezen a különleges esten és megmutatták szenvedélyüket, a füst, a tűz és különleges technikával, lassan készülő húsok világát.
Megismételhetetlen, nagyívű találkozásba hívta vendégeit Dr. Lőrincz György és a St. Andrea Borászat.
A magyar gasztronómiát bemutató sorozatában a csillagos séfek után most új magyar tehetséget fedezett fel a Michelin Guide
Január 19-én megkezdi új évadát a St. Andrea Nő&Bor rendezvénysorozata: a háziasszony Holló Klári idén is várja régi és új vendégeit.