Virágzó találkozás húsvét előtt: borvacsorát adott a Louis Latour és a St. Andrea Borászat Egerszalókon
Megismételhetetlen, nagyívű találkozásba hívta vendégeit Dr. Lőrincz György és a St. Andrea Borászat.
A Lezser fine dining, avagy a kemény és feszes munka gyümölcse a tányéron címmel megjelent íráshoz a bevezető egy részletével szeretnénk kedvet csinálni. A magazin a mai naptól megvásárolható vagy megrendelhető online.
„A Nyugati tőszomszédságában, az Eiffel-házban ad otthont vendégeinek a St. Andrea Restaurant. Nem véletlen az otthon szó használata… Kedves, szívet melengető a hely, enteriőröstől, szervízestől, gasztronómiástól. Az egész csapat csupaszív, kreatív emberekből áll. Ez a fajta lelkes és hozzáértő vendéglátás az, amiért szeretünk betérni a világ e békés és élményekben gazdag szegletébe, hátrahagyva nyűgöt, megoldandó feladatokat. Itt otthon érezhetjük magunkat.
Az étterem immár hetedik éve jelent biztos eligazodási pontot a fővárosi elitgasztronómiában. Fine dining ez a javából, mégsem érezzük mögötte azt a fajta rongyrázást, amely bizony néhány helyen együtt jár a presztízzsel. Itt inkább az otthonosság és az odafigyelés a meghatározó, az, hogy aki ide betér egy ebédre, vacsorára, az élményekben gazdagon távozhasson. Ez nem a fiziológiai szükségletkielégítés színtere, ez az élményszerzés és élvezetek színpada!”
Megismételhetetlen, nagyívű találkozásba hívta vendégeit Dr. Lőrincz György és a St. Andrea Borászat.
A magyar gasztronómiát bemutató sorozatában a csillagos séfek után most új magyar tehetséget fedezett fel a Michelin Guide
Magyar receptet osztott meg a Michelin Guide Instagram oldala: a világhírű kalauz a St. Andrea Restaurant és Kollár Endre séf túrógombócát választotta csütörtöki hírnek.