Megjelent a BORIGO magazin ünnepi lapszáma – benne nagyinterjú Lizsicsár Miklóssal és Kollár Endrével
2021. December 14.

Megjelent a BORIGO magazin ünnepi lapszáma – benne nagyinterjú Lizsicsár Miklóssal és Kollár Endrével

A borászati lapban ezúttal a St. Andrea Restaurant szerepel: nagyinterjú készült Lizsicsár Miklós étteremvezetővel és Kollár Endre séffel, a beszélgetés mellett pedig négy ünnepi recept és borpárosítás is elérhető, összesen hat oldalon.

1214-2.jpg

A Lezser fine dining, avagy a kemény és feszes munka gyümölcse a tányéron címmel megjelent íráshoz a bevezető egy részletével szeretnénk kedvet csinálni. A magazin a mai naptól megvásárolható vagy megrendelhető online.

„A Nyugati tőszomszédságában, az Eiffel-házban ad otthont vendégeinek a St. Andrea Restaurant. Nem véletlen az otthon szó használata… Kedves, szívet melengető a hely, enteriőröstől, szervízestől, gasztronómiástól. Az egész csapat csupaszív, kreatív emberekből áll. Ez a fajta lelkes és hozzáértő vendéglátás az, amiért szeretünk betérni a világ e békés és élményekben gazdag szegletébe, hátrahagyva nyűgöt, megoldandó feladatokat. Itt otthon érezhetjük magunkat.

1214-3.jpg

Az étterem immár hetedik éve jelent biztos eligazodási pontot a fővárosi elitgasztronómiában. Fine dining ez a javából, mégsem érezzük mögötte azt a fajta rongyrázást, amely bizony néhány helyen együtt jár a presztízzsel. Itt inkább az otthonosság és az odafigyelés a meghatározó, az, hogy aki ide betér egy ebédre, vacsorára, az élményekben gazdagon távozhasson. Ez nem a fiziológiai szükségletkielégítés színtere, ez az élményszerzés és élvezetek színpada!”

1214-01.jpg

 

További bejegyzések

Asztalfoglalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat - vasárnap: zárva (zártkörű események számára nyitva)


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.