Szilveszteri vendégség a St. Andrea Restaurantban – a házigazda: Lizsicsár Miklós
2021. November 26.

Szilveszteri vendégség a St. Andrea Restaurantban – a házigazda: Lizsicsár Miklós

Az év utolsó napján szélesre tárja kapuit a St. Andrea Restaurant: déltől egészen este tíz óráig várjuk vendégeinket egy hagyományoktól eltérő, egyszerűségében szép estére.

Úgy éreztük, hogy látványos programok helyett most akkor vagyunk önmagunk, ha egyszerűen csak koccintunk az év utolsó napján mindazokkal, akik idén a vendégeink voltak és jól érezték magukat nálunk. Szilveszteri vendégségünkben a St. Andrea bámulatos pezsgőit déltől Lizsicsár Miklós étteremvezető és csapata szervírozza!

A kitűnő pezsgők mellől természetesen nem maradhatnak el az ünnepi ételek sem. Kollár Endre séf örömfőzésében déltől este tízig kínálja közönségkedvenc fogásaink választékát. Ízelítő à la carte ünnepi menünkből:

  • Label rouge lazac pácolva, szójával, citrusokkal, gyöngyhagymával
  • Kacsamáj terrine sütőtökkel, homoktövissel
  • Korhelyleves csabai kolbásszal
  • Fogas rákkal, belugalencsével, joghurttal
  • Angus bélszín Rossini burgonyapürével
  • Gím borjúgerinc paszternákkal, csipkebogyóval, birsalmával
  • Palacsinta dióval és étcsokoládéval
  • Mákos guba vaníliával, naranccsal és ananásszal

„Az év szava számunkra a bizakodás volt és úgy érezzük, hogy a magyar gasztronómia egyik legnehezebb évének végére többet kaptunk, mint amit egy évvel ezelőtt el tudtunk képzelni. Hálásak vagyunk, hogy az elmúlt hónapokban szinte minden este telt házzal működhettünk, hogy élvezhettük vendégeink töretlen bizalmát, érdeklődését és hogy nem féltek visszajelzést adni, ha úgy adódott, dicsérni és velünk örülni – mondja Lizsicsár Miklós étteremvezető.

Aki járt nálunk, tudja, hogy csapatunk képes a nehézségeket jókedvbe fordítani. Ha kell, akkor pezsgővel, otthoni ízekkel, zenével és esetleg még egy pezsgővel. 2021 szilveszterének hívószavai tehát: élőzene, pezsgő a poharakban, ünnepi díszek, mesés ételek és semmi feszülés – a St. Andreában mindannyian otthon vagyunk!”

Ünneplésben komoly rutinunk van és azt beszélik, Budapesten mi vesszük legkomolyabban a lezserséget. Szeretettel várunk mindenkit, az asztalfoglalás megkezdődött!

További bejegyzések

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat: 18:00—23:00
vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.