Amuse bouche – beszélgetés Kollár Endre séffel
A szeptemberi kezdésünk komoly bizakodásra adott okot. A járvány alatti korlátozások vendéglátásra gyakorolt negatív hatása ellenére is hoztuk a nyári átlagforgalmat.
Úgy éreztük, hogy látványos programok helyett most akkor vagyunk önmagunk, ha egyszerűen csak koccintunk az év utolsó napján mindazokkal, akik idén a vendégeink voltak és jól érezték magukat nálunk. Szilveszteri vendégségünkben a St. Andrea bámulatos pezsgőit déltől Lizsicsár Miklós étteremvezető és csapata szervírozza!
A kitűnő pezsgők mellől természetesen nem maradhatnak el az ünnepi ételek sem. Kollár Endre séf örömfőzésében déltől este tízig kínálja közönségkedvenc fogásaink választékát. Ízelítő à la carte ünnepi menünkből:
„Az év szava számunkra a bizakodás volt és úgy érezzük, hogy a magyar gasztronómia egyik legnehezebb évének végére többet kaptunk, mint amit egy évvel ezelőtt el tudtunk képzelni. Hálásak vagyunk, hogy az elmúlt hónapokban szinte minden este telt házzal működhettünk, hogy élvezhettük vendégeink töretlen bizalmát, érdeklődését és hogy nem féltek visszajelzést adni, ha úgy adódott, dicsérni és velünk örülni – mondja Lizsicsár Miklós étteremvezető.
Aki járt nálunk, tudja, hogy csapatunk képes a nehézségeket jókedvbe fordítani. Ha kell, akkor pezsgővel, otthoni ízekkel, zenével és esetleg még egy pezsgővel. 2021 szilveszterének hívószavai tehát: élőzene, pezsgő a poharakban, ünnepi díszek, mesés ételek és semmi feszülés – a St. Andreában mindannyian otthon vagyunk!”
Ünneplésben komoly rutinunk van és azt beszélik, Budapesten mi vesszük legkomolyabban a lezserséget. Szeretettel várunk mindenkit, az asztalfoglalás megkezdődött!
A szeptemberi kezdésünk komoly bizakodásra adott okot. A járvány alatti korlátozások vendéglátásra gyakorolt negatív hatása ellenére is hoztuk a nyári átlagforgalmat.
Új fejezet kezdődött a St. Andrea Restaurant életében: Magyar Vadak címmel megtartotta bemutatkozó estjét az étterem új séfje, Kollár Endre.