Egy asztalnál – őszi beszélgetés Lizsicsár Miklóssal
Tulajdonképpen sikersztorival, hiszen a pincészet a Nagy-Eged dűlő Egri Bikavér Grand Superior 2017-es borral a világ legjobbjai közé került.
A hölgyeknek havonta két alkalommal van lehetőségük a találkozásra: laza pezsgős reggelinket a St. Andrea Wine&Skybarban tartjuk, míg az elmélyülésre lehetőséget adó, nagy beszélgetéssel kísért vacsoráinkat a St. Andrea Restaurant Hangács különtermében. Mindkét alkalmat mesés ételek és a St. Andrea bor- és pezsgőválogatása kísérik.
Az évet Holló Klári szavaival nyitjuk!
„Jelenlét. Bátorság. Összetartás. Mosolyok. Nevetve semmi nem fáj annyira. Magasságok. Mélységek. Csodák. Kapcsolódások. Barátságok. Sorsok. Hit. Bizalom. Ragyogás. Támogatás. Szeretet.
Az elmúlt év sokszor és sokféle módon próbára tett minket, váratlan helyzetekből nem volt hiány az életünkben. Amink volt, azt átértékeltük és megerősödtünk értékeinkben, a fölösleges sallangokat pedig szép lassan letettük útközben. A Nő&Bor csapata a legnagyobb viharok közepedte is erősnek, összetartónak bizonyult és büszkék lehetünk rá, hogy havonta két alkalommal beszélgetésünktől és nevetésünktől volt egy kicsit hangosabb és vidámabb a város. A világmegváltás helyett csak annyit ígérünk egymásnak: kapcsolódunk, kíváncsiak vagyunk, beszélgetünk és persze nagyon figyelünk arra, hogy senkinek ne legyen üres a pohara.
Ugyanúgy vártuk végre a nyitás utáni első közös júniusi reggelinket a napsütötte teraszon a város felett, mint a többi aktuális vacsorát az étterem különtermének nagyasztalát körbe ülve vagy a kötetlen, jókedvű nyáresti koktélozásokat, néha sneakerben, néha farmerben, néha magassarkúban vidáman kacagva és csacsogva a csillagos ég alatt. A lélegzetelállító ünnepi vacsora nem csak a visszatekintés ideje volt, hanem annak a hitnek a közös megfogalmazása is, hogy bízunk a boldog és békés jövőben, mert a ragyogó nők előre tekintenek!”
Tulajdonképpen sikersztorival, hiszen a pincészet a Nagy-Eged dűlő Egri Bikavér Grand Superior 2017-es borral a világ legjobbjai közé került.
Budapesti topéttermek, a St. Andrea Restaurant és a Terra Restaurant csapata főzött ebédet két napon az Országos Mentőszolgálat munkatársainak.
A magyar gasztronómiát bemutató sorozatában a csillagos séfek után most új magyar tehetséget fedezett fel a Michelin Guide