Új évadot kezd a Nő&Bor: idén is várja vendégeit Holló Klári
2022. Január 13.

Új évadot kezd a Nő&Bor: idén is várja vendégeit Holló Klári

Január 19-én megkezdi új évadát a St. Andrea Nő&Bor rendezvénysorozata: a háziasszony Holló Klári idén is várja régi és új vendégeit.

A hölgyeknek havonta két alkalommal van lehetőségük a találkozásra: laza pezsgős reggelinket a St. Andrea Wine&Skybarban tartjuk, míg az elmélyülésre lehetőséget adó, nagy beszélgetéssel kísért vacsoráinkat a St. Andrea Restaurant Hangács különtermében. Mindkét alkalmat mesés ételek és a St. Andrea bor- és pezsgőválogatása kísérik.

0113-2.jpg

Az évet Holló Klári szavaival nyitjuk!

„Jelenlét. Bátorság. Összetartás. Mosolyok. Nevetve semmi nem fáj annyira. Magasságok. Mélységek. Csodák. Kapcsolódások. Barátságok. Sorsok. Hit. Bizalom. Ragyogás. Támogatás. Szeretet.

Az elmúlt év sokszor és sokféle módon próbára tett minket, váratlan helyzetekből nem volt hiány az életünkben. Amink volt, azt átértékeltük és megerősödtünk értékeinkben, a fölösleges sallangokat pedig szép lassan letettük útközben. A Nő&Bor csapata a legnagyobb viharok közepedte is erősnek, összetartónak bizonyult és büszkék lehetünk rá, hogy havonta két alkalommal beszélgetésünktől és nevetésünktől volt egy kicsit hangosabb és vidámabb a város. A világmegváltás helyett csak annyit ígérünk egymásnak: kapcsolódunk, kíváncsiak vagyunk, beszélgetünk és persze nagyon figyelünk arra, hogy senkinek ne legyen üres a pohara.

Ugyanúgy vártuk végre a nyitás utáni első közös júniusi reggelinket a napsütötte teraszon a város felett, mint a többi aktuális vacsorát az étterem különtermének nagyasztalát körbe ülve vagy a kötetlen, jókedvű nyáresti koktélozásokat, néha sneakerben, néha farmerben, néha magassarkúban vidáman kacagva és csacsogva a csillagos ég alatt. A lélegzetelállító ünnepi vacsora nem csak a visszatekintés ideje volt, hanem annak a hitnek a közös megfogalmazása is, hogy bízunk a boldog és békés jövőben, mert a ragyogó nők előre tekintenek!”

0113-3.jpg

0113-4.jpg

0113-5.jpg

0113-6.jpg

További bejegyzések

Asztalfogalás

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Nyitvatartás

hétköznap: 12:00—23:00
szombat: 18:00—23:00
vasárnap: zárva


üzleti ebéd: 12:00—15:00
konyha: 12:00—22:00
a’la carte: 18:00—22:00

DRESS CODE

Smart casual

ASZTALFOGLALÁS LEMONDÁSA

Amennyiben az előzetesen foglalt időpontjában nem tud megjelenni, jelezze felénk elérhetőségeink valamelyikén, hogy lehetőséget adjunk más vendégnek, vendégeknek. Köszönjük!

PARKOLÁS

A St. Andrea Restaurant bejárata az Eiffel Palace, Bajcsy-Zsilinszky út 78. és Stollár Béla utca sarkon található. Parkolásra a környező utcákban van lehetőség. Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek távozáskor.

DOHÁNYZÁS

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó. Dohányzásra az étterem Stollár Béla utcai oldalán kihelyezett köztéri hamutartóknál van lehetőség. 

GYERMEKEK

Szeretettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy 12 éves kor alatti gyermekeik számára a nálunk töltött időtartamra próbálják meg a gyermekek felügyeletét megoldani, ezzel is elősegítvén saját és többi vendégünk zavartalan kikapcsolódását. 

KISÁLLATOK

A nálunk töltött időtartamra kedvenceiket kérjük ne hozzák magukkal, ugyanis éttermünk nem alkalmas kisállatok fogadására.